Ultima oră

Fiul fostului viceprimar din Urecheşti a fost reţinut

Aurelian Ivan
21 sep 2011 826 vizualizări
Adi Vasile Olteanu, fiul în vîrstă de 35 de ani al fostului viceprimar PDL din comuna Urecheşti, a fost reţinut în cursul zilei de astăzi şi aşteaptă acum decizia judecătorului care va stabili dacă va rămîne în arest pentru 29 de zile.

Poliţiştii din comuna Coteşti au documentat activitatea infracţională a tînărului pentru săvîrşirea infracţiunilor de furt calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi lovire sau alte acte de violenţă. Adi Vasile Olteanu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum aşteaptă verdictul daca va sta în arest pentru următoarele 29 de zile. Bărbatul  a creat probleme recent, în noaptea de 16/17 septembrie, aflîndu-se în stare de ebrietate, a sustras un ghiveci ornamental de la un local din comuna Urecheşti, a tulburat ordinea şi liniştea publică şi în acelaşi local l-a lovit pe tatăl său, cu care a mai avut conflicte în trecut. Fiul fostului viceprimar din Urecheşti, Adi Vasile Olteanu, este judecat şi într-un dosar de viol comis anul trecut, după ce a luat “cu japca” o tînără din comună pe care a suspus-o la perversiuni sexuale o noapte întreagă. Elevă de liceu, tînăra era virgină, potrivit legiştilor care au consultat-o. Învinuitul nu s-a prezentat la instanţă pentru a fi audiat în acest dosar, aşa încît judecătorii au toate ingredientele pentru a cîntări dacă acesta reprezintă sau nu pericol public. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.