Ultima oră

E bine de ştiut! Cursuri gratuite de pictură la Liceul de Artă

Ziarul de Vrancea
14 sep 2011 1700 vizualizări
Liceul de Arte „Gheorghe Tăttărăscu” Focşani organizează astăzi o preselecţie pentru şcolarii clasei a III-a şi a IV-a, specialitatea Arte Plastice.

 Micuţii artişti care vor să participe sînt aşteptaţi începînd cu ora 14.00 în incinta unităţii de pe strada Alecu Sihleanu nr. 6, la atelierele de pictură. Cursurile se vor susţine de două ori pe săptămînă, gratuit pentru copiii talentaţi care vor să se înscrie în clasa a V-a la Liceul de Artă. Pentru mai multe informaţii, puteţi apela la numerele de telefon: 0721.172.688, 0745.413.494 sau 0762.882.026. (G. D.)

Modelele Chevrolet defilează în weekend la Focşani

Iubitorii de cai putere au parte de surprize zilele acestea. Dealerul local al mărcii Chevrolet, AutoAiss Focşani, organizează „Zilele Chevrolet”, ocazie cu care cei interesaţi pot vizita show-room-ul situat pe Calea Moldovei, unde pot face şi un drive test cu modelul preferat. “Zilele Chevrolet” se vor încheia la finalul lunii. Conform organizatorilor, participanţii pot cîştiga pe loc unul din cele 100 de iPod-uri Shuffle. În plus, cei care vor să plece cu modelul preferat acasă pot profita de oferte speciale. Informaţii pot fi obţinute de pe site-ul autoaiss.blogspot.com. (G. D.)

Consiliu Consultativ la OPC

Astăzi, de la ora 10.00, va avea loc şedinţa Consiliului Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor, în sala de şedinţe a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor din Focşani. Ordinea de zi cuprinde o informare cu privire la rezultatul acţiunilor de control desfăşurate ca urmare a propunerilor făcute în cadrul şedinţei din 10 iunie, privind transportul în comun, comercializarea pachetelor de servicii turistice şi comercializarea produselor perisabile în sezonul estival. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.