Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
6 sep 2011 1153 vizualizări
Angajaţii de la Ambulanţă, testaţi psihologic




Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea sînt supuse în această perioadă examenului medical obligatoriu. Aproape 220 de salariaţi sînt testaţi, inclusiv psihologic, pentru a se constata dacă sînt apţi să muncească la Ambulanţă. Dr. Cristian Onia, managerul unităţii, spune că pentru această acţiune s-a alocat suma de 20.000 de lei. „Sînt testaţi în funcţie de grupa şi de natura meseriei pe care o fac. Există o fişă pentru conducătorii auto care conţine, printre altele, examenul psihologic, oftalmologic, audiometric şi alte fişe pentru asistenţi şi medici”, a precizat dr. Cristian Onia. Numai pentru testul psihologic, Ambulanţa scoate din bugetul propriu pentru un angajat 20 lei. (R. M.)

Martorii în dosarul traficului de persoane, amînaţi la audiere

Dosarul fraţilor Hasan, acuzaţi de trafic de persoane şi de proxenetism, a primit amînare, deşi în sală au fost prezenţi cei mai mulţi martori, inclusiv două victime. Pentru o altă tînără care este parte vătămată, nu s-a îndeplinit procedura de citare, aceasta fiind declarată cu domiciliul în Suceava. O altă minoră, aflată probabil într-un centru special din Galaţi, va fi citată după ce a fost găsit un număr de telefon al instituţiei respective. Cătălin Hasan, considerat a fi capul reţelei, este acuzat că în perioada octombrie 2006- ianuarie 2011, împreună cu ceilalţi doi inculpaţi arestaţi, Ion Hasan şi Ramona Negoiţă, au constituit un grup infracţional organizat în scopul săvîrşirii infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori şi spălare de bani. Instanţa a respins cererea de eliberare sub control judiciar formulată la termenul de ieri. (G. S.)

N-a plătit pensia de doi ani

Un bărbat de 33 de ani din Jariştea va da explicaţii judecătorului pentru că nu a plătit pensia alimentară pentru o minoră rămasă în întreţinerea mamei. Constantin Bridan are de plată lunar 250 lei, pe care nu i-a plătit de doi ani. Bridan a recunoscut fapta şi a promis că va plăti pensia fetiţei. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.