Ultima oră

Concursuri pentru posturi de functionari la CJ si Primaria Golesti

Ziarul de Vrancea
29 aug 2011 2394 vizualizări
In septembrie, este inflatie de concursuri in institutiile publice din Vrancea

Septembrie este luna concursurilor de promovare la Consiliul Judetean (CJ). Astfel, institutia anunta organizarea unui nou concurs, pentru promovare în functia publica de conducere de sef birou la Biroul proiecte cu finantare externa din cadrul Directiei dezvoltare. Examenul va avea loc în zilele de 26 septembrie, ora 10.00 - proba scrisa si 28 septembrie, ora 14.00 – interviul. De asemenea, Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) anunta un concurs pentru functia de director executiv la Directia Economica si Achizitii Publice, dar si pentru sef birou la Biroul buget, bilant financiar-contabil din CJ Vrancea. Proba scrisa va avea loc pe 27 septembrie, ora 10.00, in timp ce interviul este programat pentru 29 septembrie, ora 14.00. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicarii anuntului, la sediul institutiei, si trebuie sa contina obligatoriu documentele prevazute la art. 143 din Hotarirea Guvernului nr. 611/2008. Conditiile de participare la concurs si bibliografia se afiseaza la sediul CJ Vrancea si pe site-ul institutiei, www.cjvrancea.ro. De asemenea, cei interesati pot obtine relatii suplimentare si la ANFP, 0374.112.726. CJ organizeaza in septembrie concurs si pentru promovare in functiile de: sef la Biroul relatii internationale din cadrul Directiei juridice si coordonare autoritati locale, sef la Serviciul drumuri si investitii din cadrul Directiei dezvoltare, sef la Serviciul juridic din cadrul Directiei juridice si sef la Biroul coordonare autoritati locale din cadrul Directiei juridice. In plus, si Primaria Golesti isi cauta functionari, dupa cum anunta in Monitorul Oficial de vineri. Astfel, pe 26 septembrie, ora 11.00, va avea loc proba IT, pe 27 septembrie, cea scrisa, in timp ce interviul este programat pentru 30 septembrie. Concursul se va organiza pentru functiile de inspector, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul juridic si resurse umane si inspector la Compartimentul audit public intern. Cerintele pentru posturi sint studii juridice, respectiv economice, vechime un an si cunostinte operare calculator. Dosarele se depun la Primaria Golesti, relatii suplimentare putind fi obtinute la 0237.212.989. (M. BESLEAGA, I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.