Ultima oră

Turul Vrancei:Traficantul de droguri de la Cimpineanca ramine in arest

Ziarul de Vrancea
22 aug 2011 836 vizualizări
Dorin Dimofte, barbatul de 42 de ani arestat luna trecuta, pe 9 iulie, dupa un flagrant al procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Vrancea, va ramine dupa gratii asa cum au decis ieri judecatorii Tribunalului Vrancea.

Barbatul este acuzat de procurorii DIICOT care l-au trimis in judecata  ca a introdus in tara in perioada 31 martie- 8 iulie, peste un kilogram de hasis. La flagrantul de pe 8 iulie, in urma perchezitiei imobiliare, oamenii legii au ridicat cantitatea de 960 de grame de hasis, despre care inculpatul a declarat ca a cumparat-o din Bucuresti. Procurorii sustin insa ca marfa provine din Italia, tara in care vrinceanul a fost in repetate rinduri, avind in Milano o afacere in domeniul constructiilor. Alaturi de acesta au mai fost trimisi in judecata Marius Silviu M., care ieri a primit obligatia de a nu parasi localitatea, si Alexandru H., care are temen miercuri, ieri fiind lipsit de asistenta juridica. Cei doi sint acuzati de detinere in scopul consumului propriu si de comercializare de droguri de mare risc. (G. SAVA)


Medicii si farmacistii pot deveni specialisti


Directia de Sanatate Publica (DSP) Vrancea va demara de la 30 august inscrierile pentru examenul organizat de Ministerul Sanatatii pe 19 octombrie in vederea obtinerii titlului de specialist, cu exceptia specialitatii de anestezie si terapie intensiva pentru care examenul se organizeaza la data de 1 octombrie. La acest examen se pot inscrie medicii, medicii dentisti si farmacistii rezidenti care la data de 31 decembrie 2011 încheie stagiul de pregatire sau au incheiat deja stagiul de pregatire si nu au sustinut acest examen sau nu l-au promovat în sesiunile anterioare, dar si medicii specialisti sau primari care au efectuat cu aprobarea Ministerului Sanatatii, pregatire în vederea obtinerii celei de-a doua specialitati si care la data de 31 decembrie 2011 încheie stagiul de pregatire în noua specialitate. Examenul se va desfasura în centrele universitare medicale iar candidatii trebuie sa plateasca o taxa de 450 lei. Dosarele de participare la examen se pot depune la institutia din sanatate pina pe 13 septembrie. Candidatul se confirma specialist daca promoveaza cu minim nota 7,00 fiecare proba a examenului. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.