Ultima oră

Sofer baut si fara carnet, rasturnat pe un cimp linga Focsani

Aurelian Ivan
2 aug 2011 1280 vizualizări
Bacauanul este ranit grav u politistii vrinceni au prins in trafic soferi fara permis de conducere sau cu masina radiata din circulatie

Un sofer de 27 de ani, din Bacau, a condus baut si fara permis si a provocat un accident grav pe DN2-E 85, la iesire din Focsani. Razvan Vasile C., aflat la volanul unei Dacii, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare, a pierdut controlul directiei de mers, a iesit de pe carosabil si s-a oprit pe un cimp. Barbatul avea o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma incidentului, soferul a fost ranit grav, iar pasagera de pe bancheta din dreapta, Elena Isabela G., de 18 ani, din comuna bacauana Horgesti, a fost ranita usor. Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului rutier. Un alt sofer a fost prins conducind fara permis de conducere prin Adjud. Ovidiu-Mihai M., 25 de ani, din Onesti, conducea linistit fara a avea carnet pe strada Simion Barnutiu din Adjud. Cel in cauza s-a ales cu dosar penal. Un alt accident a avut loc la Homocea. Stefan D., 26 de ani, din comuna Ploscuteni, in timp ce conducea un Ford, pe fondul neatentiei, l-a acrosat cu oglinda pe Gheorghe M., 52 de ani, din comuna Draganesti-Olt. Acesta facea lucrari de intretinere a drumului si a fost ranit usor. Si pe strada Duiliu Zamfirescu din Focsani, Lucian-Adrian B., 25 de ani, din comuna Timboiesti, a fost surprins de politisti in timp ce conducea un Opel radiat din circulatie din 2010. Si pentru el, politistii au intocmit dosar penal. (Aurelian IVAN)

Caseta
Pieton lovit de masina pe strada Eminescu

Un accident usor de circulatie s-a produs ieri dupa-amiaza si in Focsani. Soferul unui Cielo a lovit un barbat de 60 de ani, care traversa strada prin loc nepermis. Incidentul a avut loc pe strada Mihai Eminescu, iar conducatorul auto a chemat politia imediat dupa accident. “Am vrut sa trec strada, dar nu am fost atent. Am vazut masina, dar era departe, am crezut ca am timp”, a spus pietonul neatent politistilor veniti la fata locului. Acestia au stabilit ca incidentul a avut loc pe fondul unei traversarii neregulamentare. “Pietonul nu s-a asigurat si a fost acrosat. Victima este ranita usor”, ne-au spus politistii. Batrinul s-a lovit de capota masinii si acuza dureri in zona capului. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ. Victima a ajuns la spital. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.