Ultima oră

Drumurile rupte de ploi, reparate provizoriu

Mihaela Beșleagă
28 iul 2011 706 vizualizări
Focsaniul a fost lovit aseara de o furtuna violenta

Cele doua drumuri nationale afectate de revarsarile torentilor in urma ploilor torentiale de acum citeva zile au fost redate circulatiei in cursul zilei de marti. Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi, prin Sectia de Drumuri Nationale (SDN) Vrancea, a intervenit pentru stabilizarea celor doua drumuri care au fost temporar inchise, DN 2M Focsani – Andreiasu de Jos si DN 2N la Jitia, dupa ce portiuni din ele s-au surpat. În urma demersurilor facute si de Institutia Prefectului, constructorul a intervenit pentru a restabili circulatia în mod provizoriu, întrucit pe DN 2M sint lucrari în executie. „Pe DN 2M circula acum masinile mici si am asigurat drumul astfel incit sa poata trece si masinile de Pompieri sau Ambulanta. Deocamdata nu exista bani pentru lucrari mai ample pe DN 2M. La Jitia insa, desi traficul greu este restrictionat, pe drum trec in continuare masinile cu lemne”, ne-a spus Lucica Chiper, directorul SDN Vrancea. La sfirsitul saptaminii trecute, locuitorii din comuna Andreiasu de Jos ramasesera izolati dupa ce ploile puternice au rupt drumul. Ieri, pentru municipiul Focsani si imprejurimi, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de scurta durata privind fenomene meteo periculoase. Astfel, intre orele 15.50 si 16.50 a plouat torential si s-au inregistrat intensificari ale vintului. Mai multe curti au fost inundate, iar intr-un caz pompierii au intervenit pentru scoaterea apei dintr-o gospodarie. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.