Ultima oră

Prezentatorul de la Povestiri adevarate si-a ingropat tatal la Focsani

Ziarul de Vrancea
28 iul 2011 580 vizualizări
Jurnalistul Dan Cruceru (foto), prezentatorul “Povestirilor adevarate”, emisiune difuzata de postul Acasa TV, de loc din Focsani, a avut parte de un mare necaz in familie si a fost criticat de presa de scandal pe motiv ca nu s-ar fi preocupat pentru a-si ingropa crestineste tatal, decedat acum sase luni de zile pe strazile din orasul Roma.

Dupa ce Emil Cruceru, tatal prezentatorului TV, a murit singur pe strazile din Roma, trupul i-a fost adus in tara si inmormantat crestineste la Focsani, in Cimitirul Nordic, la inceputul acestei luni. Cei de la Cancan scriu ca batranul Cruceru a murit in conditii suspecte la Roma, in februarie. Doua variante s-au vehiculat la acea data: fie ca a murit de foame, deoarece nu mai avea serviciu si bani, fie a fost lovit de o masina. Timp de sase luni a stat in morga din Roma. Unul dintre unchii lui Dan Cruceru a semnalat cazul, plangindu-se de dezinteresul nepotului, ajuns vedeta TV. Atit mama vedetei TV cit si Dan Cruceru au evitat sa comenteze, insa rudele sale spun ca cei doi au facut eforturi sa-l aduca pe barbat pe drumul cel bun, cit inca mai era in viata. Dan Cruceru a facut cariera la Prima Tv, unde a prezentat “Focus Monden”, iar din acest an s-a alaturat echipei de la Acasa TV. Parintii acestuia au divortat, dupa ce si-au incercat norocul in Italia, la fel ca multe familii din Focsani. Continuarea povestii in Cancan, ziarul care a prezentat povestea trista a tatalui vedetei Acasa TV, Dan Cruceru (http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/dan-cruceru-si-a-ingropat-tatal-dupa-sase-luni-172407.html).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.