Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
27 iul 2011 676 vizualizări
Si-a taiat sotia cu un cutit

Procurorii vrinceni l-au trimis in judecata pe Aurelian Bounegru, 39 ani, din Focsani, care si-a injunghiat sotia cu un cutit. Barbatul este acuzat ca pe 30 mai 2011, a lovit-o si chiar a taiat-o cu un cutit pe concubina sa, in timp ce se aflau pe strada Cuza Voda din Focsani. Cei doi concubini s-au luat la cearta, iar barbatul a considerat ca poate rezolva disputa cu un cutit. Aurelian Bounegru este acuzat de tentativa de omor, in conditiile in care femeia a avut nevoie de 16-18 zile de ingrijiri medicale. Invinuitul a pus totul pe seama alcoolului. Tot in fata instantei de judecata va ajunge si Julieta Marcu, 53 ani, din Constanta. Femeia este acuzata ca pe 29 aprilie 2011 a sustras o poseta din mina unei femei aflate in holul garii din Focsani. Constanteanca este acuzata de tilharie. (D. C.)

Ambulanta plateste aproape 10.000 lei pentru evaluare

Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea trebuie sa plateasca aproape 10.000 lei Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru evaluarea obligatorie a unitatii. Aceasta actiune trebuie realizata din doi in doi ani, numai ca de aceasta data Ambulanta va trebui sa plateasca pentru a fi verificata si autorizata. „Casa Nationala de Asigurari de Sanatate evalueaza toti furnizorii de servicii medicale. Si Serviciul de Ambulanta Judetean va fi supus acestei evaluari. Aceasta actiune urmareste mentinerea standardului de calitate in acordarea serviciilor medicale”, spune dr. Cristian Onia, managerul SAJ. Documentele prin care se solicita evaluarea au fost transmise CNAS, urmind sa fie verificate toate substatiile de ambulanta. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.