Ultima oră

Situatia traficului rutier in aceasta dimineata, dupa codul galben de ploi torentiale

Ziarul de Vrancea
26 iul 2011 336 vizualizări
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romine informeaza ca in judetul Vrancea, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile (precipitatii abundente), terasamentul a doua drumuri nationale secundare, DN2M, la Andreiaşu de Jos şi DN2N, la Jitia, a fost afectat, iar circulatia este intrerupta.

Incepind de ieri, in judetul Alba, pasajul superior peste calea ferata de pe DN1, situat la intrarea in municipiul Alba Iulia dinspre Sebeº, intre kilometrii 377A923 ºi 378A116 metri, a fost inchis pentru lucrari pina in data de 15 ianuarie 2012. Autovehiculele circula pe rute ocolitoare. Pe DN1, in judetul Prahova, se efectuaza lucrari de reparatii pe segmentul Posada - Sinaia la doua poduri, la kilometrii 113A755 metri ºi 118A846 metri, circulatia desfaºurindu-se alternativ, pe un fir. Pe DN7, intre localitatile vilcene Caciulata ºi Brezoi, intre kilometrii 200A615 ºi 201A251 metri, se consolideaza un viaduct. Traficul se desfaºoara pe o banda, alternativ, semaforizat. In judetul Calaraºi, din cauza executarii lucrarilor de reparatii la o trecere la nivel cu calea ferata, circulatia rutiera este ingreunata in zona Lehliu Gara, in apropierea intersectiei drumurilor nationale 3 ºi 3A. Reamintim ca circulatia este intrerupta pe DN22C, in zona Cernavoda, din cauza lucrarilor la podul peste Canalul Dunare-Marea Neagra. Traficul uºor este deviat prin municipiul Cernavoda, pe DJ223C Cernavoda - ªtefan cel Mare (de unde se intra in DN22C), iar cel greu pe DN2A, prin Hirºova. Avind in vedere ca pina la ora 21:00 este in vigoare o atentionare cu cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, referitoare la ploi cu caracter torential, insotite de intensificari ale vintului, le recomandam conducatorilor auto sa ruleze cu viteza adaptata in functie de starea carosabilului, sa se asigure inaintea efectuarii manevrelor in trafic, sa foloseasca luminile de intilnire ºi sa mareasca distanta de siguranta in mers.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.