Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
25 iul 2011 539 vizualizări
Vrincenii, fara haine si bani pe litoral

Mai multi vrinceni au terminat prost concediul la mare dupa ce au fost jefuiti pe plaja. Politistii din Navodari cerceteaza doi tineri acuzati de furt calificat. Gabriel Buzoianu, 19 ani, din localitate, este suspectat ca a furat de pe plaja un mobil apartinind unui tinar de 20 de ani din Focsani. Si o familie din Adjud a lasat pe plaja o geanta cu haine si bani. Tot un tinar din Navodari este acuzat ca i-a furat in timp ce oamenii erau in apa. Eduard S., de 16 ani, din Navodari, a fost prins in Mamaia dupa ce a luat de la adjudeni 144 lei. (D. C.)


Focsani: La 24 de ani, conducea fara permis si baut


Cosmin Stefan Albert, 24 ani, din Focsani, va da socoteala judecatorilor dupa ce a condus fara sa posede permis si sub influenta bauturilor alcoolice. Conform procurorilor care l-au trimis in judecata, tinarul a urcat in noaptea de 16 ianuarie 2011, la volanul unui VW Golf, cu care s-a oprit intr-un gard de protectie al pietonilor de pe B-dul Unirii. Evenimentul a avut loc in jurul orelor 2.30 iar la constatare, politistii au descoperit ca tinarul avea in singe o alcoolemie de 1,25 grame la mie. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.