Ultima oră

VIDEO!!!Autocarul cu suporteri ai echipei Otelul a luat foc pe E 85 la granita dintre judetele Vrancea si Bacău

Ziarul de Vrancea
17 iul 2011 615 vizualizări
Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă (ISU) Vrancea, locotenent colonel Flaviu Chischiop, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiul a fost anuntat la ISU Bacău de către pasageri ai autocarului, iar ulterior, la ora 16.15, a fost anuntat si ISU Vrancea.

Autocarul in care se aflau aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbal Otelul Galati si care a luat foc, duminică, pe E 85, la granita judetelor Vrancea si Bacău, a ars aproape complet in urma incendiului, insă nicio persoană nu a fost rănită, pasagerii reusind să iasă la timp din masină.


Potrivit sursei citate, la fata locului au fost trimise două autospeciale de la Detasamentul de pompieri Adjud, cu zece subofiteri, iar la momentul in care acestia au ajuns autocarul era cuprins de flăcări in intregime.

Seful ISU Vrancea a precizat că autocarul a fost distrus aproape complet in urma incendiului, insă nicio persoană nu a fost rănită, toti pasagerii reusind să iasă la timp din masină.


în autocar se aflau aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbal Otelul Galati, care la meciul ce urma sa se dispute Duminică seară, de la ora 20.45, la Piatra Neamt in cadrul Supercupei Romaniei la fotbal.Meciul opune detinătoarei titlului Ligii I, Otelul Galati pe castigătoarea Cupei, Steaua Bucuresti.


Autocarul se indrepta spre Piatra Neamt, intr-un convoi de mai multe masini cu suporteri ai OÃelul plecate de la Galati.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.