Ultima oră

Peste 500 de candidati sustin azi concursul de titularizare

Mihaela Beșleagă
13 iul 2011 705 vizualizări
Cele 543 de cadrele didactice vrincene care tintesc la unul din cele 64 de posturi titularizabile scoase la concurs in acest an sustin in aceasta dimineata examenul de titularizare.

Concursul incepe la ora 9.00 in cele doua centre de examen, Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" si Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" din Focsani. Concurenta este de opt dascali pe un post titularizabil. Cele mai cautate sint posturile de educatori si invatatori, dar si posturile de profesori de limba si literatura romana, matematica, educatie fizica sau limbi straine. Pentru a reduce suspiciunile de frauda, la fel ca si anul trecut, candidatii la titularizare vor avea aplicat pe lucrare cite un cod unic, astfel incit profesorul evaluator sa nu aiba acces la numele acestora. De asemenea, in salile de examen vor fi amplasate camere video de supraveghere. Lucrarile vor fi corectate de profesori vrinceni, rezultatele urmind sa fie afisate pe 18 iulie. Pe 18 si 19 iulie candidatii care cred ca au fost nedreptatiti la nota pot depune contestatii, iar rezultatele finale vor fi cunoscute pe 21 iulie. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.