Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
12 iul 2011 471 vizualizări
Dupa canicula, vijelii!

Nici nu am scapat bine de caldurile tropicale, ca vom avea parte din nou de fenomene meteo extreme. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis ieri o noua informare meteorologica pentru toata tara, de aceasta data fenomenele vizate fiind descarcari electrice, vijelii, averse torentiale si grindina. Perioada vizata este luni, 11 iulie, ora 18.00 "" miercuri, 13 iulie, ora 6.00. "In intervalul mentionat instabilitatea atmosferica se va accentua incepind din vestul tarii si va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari ale vintului ce vor lua trecator aspect de vijelie, averse izolat torentiale si caderi de grindina", se arata in informarea ANM. Temperaturile maxime din timpul zilei vor mai scadea putin, dar vor ramine in jurul a 33-34 de grade Celsius. (M. B.)


Agentii economici chemati cu declaratiile la Fisc


Operatorii economci sint chemati pina pe 15 iulie la ghisele Fiscului cu declaratia recapitulativa privind livrarile/achizitiile intracomunitare aferente lunii iunie. Dupa aceasta data, incepind cu 25 iulie contribuabilii au datoria sa depuna declaratiile privind obligatiile de plata la bugetul de stat, obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, decontul de TVA, declaratia privind distribuirea intre asociati a veniturilor si cheltuielilor si nu in ultimul rind declaratia privind impozitul pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare. Pina la aceeasi data mai trebuie depuse declaratiile privind stabilirea impozitului reprezentind plata anticipata trimestriala in contul impozitului pe cistigul net anual impozabil pentru cistigurile obtinute din transferul titlurilor de valoare, precum si declaratia privind veniturile sub forma de salarii din strainatate. (D. G.)


Soferi "trotilati", mirositi de politisti


Politistii de la Circulatie nu au avut liniste in ultimele zile. Un echipaj de politie l-a depistat in Panciu pe Daniel D., 39 ani, din Olt, la volanul unui microbus, care era baut bine. Soferul s-a ales cu dosar penal. La cinci dimineata, pe o strada din Focsani a fost oprit Ionut M., "trotilat" bine si el. Si in acest caz politistii au intocmit dosar penal. Nu a scapat de dosar penal nici Vasile. S.,de 47 de ani, din Focsani, care conducea un tractor cu remorca, fara sa fie inmatriculat. Nici evenimentele rutiere nu au lipsit. In Homocea, un baietel de 5 ani a fost accidentat de un sofer care nu s-a asigurat cind a facut manevra de mers inapoi. In Focsani, pe strada 1 Decembrie, o femeie de 34 de ani a fost ranita, dupa ce soferul unei autoutilitare a pierdut controlul masinii si a intrat in autoturismul femeii. Soferulv inovat a parasit locul faptei. Un alt accident a avut loc la iesirea din Focsani spre Mindresti, unde Grigoras J., 36 de ani, din cauza neatentiei, a ranit un batrin aflat pe bicicleta. (A. I.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.