Ultima oră

Voluntarii de la Focul Viu string donatii la Festivalul Berii

Mihaela Beșleagă
9 iul 2011 781 vizualizări
Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Focul Viu a organizat un Atelier de stringere de fonduri in cadrul Zilelor municipiului Focsani, actiune ce face parte din proiectul Fondurile din comunitate - parte a culturii organizationale , finantat de Fundatia pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc

Voluntarii Asociatiei "Focul Viu", din cadrul Clubului de Initiativa Comunitara IMPACT "Outland", sint prezenti la Festivalul Berii, in Piata Garii, solicitind donatii ce vor fi folosite pentru informarea cetatenilor din mediul rural cu privire la compensatiile ce pot fi primite atunci cind animalele salbatice strica diverse culturi. Pot fi facute donatii de 10 lei, 8 lei si 5 lei, in schimbul carora donatorii primesc gratuit cite un ursulet de plus cu piciorul bandajat. "Din campania similara de anul trecut am aflat ca unii copii care au primit ursuleti de plus i-au ingrijit citeva saptamini pina cind s-au vindecat, ceea ce arata si caracterul educativ al actiunii noastre", a spus Ioan Florea, coordonatorul proiectului si presedintele Asociatiei. Donatorii pot participa si la o tombola, unde premiul este o pereche de bete de tracking (bete de mers pe munte, n. r.). Mascota asociatiei, ursul Martinica, va face animatie, iar persoanele interesate pot face fotografii cu mascota si sint rugate sa faca o donatie de 2 lei. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.