Ultima oră

Bacalaureatii vrinceni isi afla miine notele finale

Gabriela Draghici
7 iul 2011 665 vizualizări
Emotiile absolventilor de liceu din judet mai tin pina miine. Oficialii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vrancea, Stan Rogoz si Maria Lupu, au plecat spre centrul de contestatie de la Galati sa transporte lucrarile recorectate in siguranta.

Miine, cei 1.250 de liceeni care au depus contestatie isi vor afla notele finale. Prima sesiune a bacalaureatuului s-a incheiat cu un procent de promovabilitate de 38,73%. Pe primele doua locuri in topul liceelor cu cei mai multi elevi promovati sint Colegiul National "Unirea" cu 100% promovabilitate, si Colegiul National "Al. I. Cuza", unde din cei 176 de absolventi, 166 au trecut examenul. Rezultate bune sint si la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani, Liceul Pedagogic "Spiru Haret" Focsani si Liceul Teoretic "Emil Botta" Adjud. De cealalta parte a baricadei, rezultate dezastruoase au avut absolventii Grupului Scolar "G. G. Longinescu" Focsani si Grupul Scolar Odobesti, unde doar cite trei elevi au reusit sa obtina media de trecere. Codasi la promovabilitate sint si liceenii Colegiului Tehnic "Gh. Bals" Adjud, din cei 219 de candidati, promovind doar 20. Un numar socant de liceeni care au promovat Bac-ul este si la Colegiul Tehnic "V. D. Cotea" Focsani, unde din cei 464 de candidati, doar 11 au reusit. La fel si la Colegiul Tehnic Auto "Traian Vuia" Focsani, unde din cei 157 de liceeni, 144 au picat. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.