Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
5 iul 2011 578 vizualizări
Gugesti: Si-a pus streangul de git dupa ce sotia a plecat in Italia

Un barbat de 42 ani, Costica Turtoi din Gugesti, a vrut sa moara si a decis sa isi puna streangul de git. Barbatul a fost gasit de fratele sau fara suflare duminica, dupa ce s-a spinzurat de o grinda, intr-una din camerele locuintei. Politistii din Gugesti au aflat ca sinucigasul consuma foarte des alcool, pe fondul unor probleme personale. Acest viciu s-a accentuat odata cu plecarea sotiei la munca in Italia. Chiar daca pe trupul barbatului nu erau semne de violenta, medicii legisti urmeaza sa efectueze necropsia. (E. P.)


Urechesti: A intrat intr-o masina si a facut-o praf


Ionut Angheluta, de 23 de ani din Gugesti, a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa dupa ce a fost autorul unui accident soldat cu ranirea grava a altor trei persoane. Evenimentul a avut loc anul trecut, pe 1 octombrie, pe E85, la Urechesti. Din accident a rezultat ranirea grava a celor aflati in autoturismul condus regulamentar de Gabriel Constantinescu, acestia avind nevoie de la 21 pina la 45 de zile de ingrijiri medicale. Pentru o fapta similara a fost trimis in judecata si Liviu Vascan, de 20 de ani din Slobozia Bradului. Acestuia in schimb i s-a adaugat la dosar si comiterea infractiunii de parasire a locului accidentului. Pe 24 decembrie, Vascan s-a rasturnat pe E85 cu un Opel Vectra, accidentindu-l deosebit de grav pe cel aflat in dreapta sa, Stefan C., care a avut nevoie de 80-90 de zile de ingrijiri medicale. (G. S.)


Vulturu: S-a rasturnat cu mopedul


Un barbat de 42 ani din Vulturu a avut nevoie de ajutor medical dupa ce s-a rasturnat cu mopedul. Incidentul s-a produs duminica in jurul orei 18.00, cind Dumitru C., din cauza vitezei excesive in curba, a pierdut controlul mopedului si s-a rasturnat. Barbatul s-a accidentat usor. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.