Ultima oră

Pagina satului tau Satul vrincean merita mai mult! Incepem de luni!

Ziarul de Vrancea
6 iul 2011 1154 vizualizări
Stati cu ochii pe Ziarul de Vrancea pentru jurnalul de stiri taranesti

Daca v-ati plictist de un peisaj informational suprasaturat de divortul Columbenilor, tocurile Elenei Udrea, maririle de sini si golurile de inteligenta ale pseudovedetelor autohtone, cotidianul nostru vine cu un proiect jurnalistic inedit, dedicat celei mai numeroase categorii de locuitori a judetului: populatia din mediul rural. Stimati cititori, daca nu mai vreti sa auziti de satul vostru doar cind a vazut tata Safta un OZN zburind pe deasupra privatei din fundul curtii si vreti sa aflati si despre tirgul din satul vostru, despre cum si unde sa va vindeti produsele din gospodarie atunci va invitam sa va alaturati initiativei Ziarului de Vrancea. Demersul este necesar pentru ca din cei aproape 400.000 de locuitori ai judetului, peste jumatate locuiesc la sate. In lumea satului vrincean accesul la informatii este de multe ori dificil, populatia imbatrinita, iar unii reprezentanti ai autoritatilor locale fac legea. Cotidianul nostru si-a propus sa se aplece spre aceasta categorie de locuitori si sa le ofere informatii la care nu prea au acces despre relatia cu autoritatile statului, despre evenimente locale, tirguri, accesul la fonduri europene sau legislatie, dar si calendarul agricol sau alte noutati din lumea satului vrincean. Va invitam sa cititi, incepind de saptamina viitoare, pagina satului tau si a oamenilor cu initiativa din mediul rural! Daca aveti sugestii, le asteptam pe adresa redactiei.




















Vrancea este un judet cu caracter preponderent rural. Din cei aproape 400.000 de locuitori ai judetului, in cele cinci orase locuiesc mai putin de 150.000 de oameni. Restul populatiei este stabilita in cele 68 de comune ale judetului. De altfel, agricultura este principala sursa de venit pentru vrinceni. Potrivit statisticilor, peste 65.000 de oameni din populatia ocupata lucreaza in domeniul agricol. Ziarul de Vrancea a decis sa se adreseze acestei categorii de vrinceni printr-un demers jurnalistic inedit. Nu ratati pagina dedicata mediului rural din editia de luni a cotidianului nostru.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.