Ultima oră

A inceput regionalizarea politiei vrincene: din 68 de posturi ramin 10

Ziarul de Vrancea
21 iun 2011 661 vizualizări
Seful Politiei vrincene, comisarul sef Ionel Popescu, a facut publice astazi citeva informatii din proiectul de reorganizare a IJP Vrancea ce a fost propus Ministerului Adminsitratiei si Internelor si care va viza in principal posturile de politie si politistii de la sate.

Practic, in locul celor 68 de posturi de politie din judet vor fi organizate zece centre care vor monitoriza infractionalitatea in judet. "In principiu, modalitatea prin care se face reorganizarea politiei rurale, la fostele locatii ale posturilor de politie va ramine cite un politist care va desfasura un program la dispozitia cetatenilor din comuna", a declarat in cadrul unei conferinte de presa, seful IPJ, Ionel Popescu. Seful Politiei a adaugat ca interventiile la evenimente sau cercetarile in cazurile reclamate vor fi facute de echipele operative care se vor constitui la nivelul acestor mari centre rurale. Structura organizatorica a acestora va tine seama de harta criminogena a ariei de acoperire si vor fi organizate se pare in jurul politiilor din orase si a actualelor birouri comunale, cum sint cele de la Vidra sau Gugesti. Un alt asemenea centru ar urma sa se infiinteze la Odobesti si ar reuni in jurul sau localitatile din aropiere, ca si cele de pe Valea Milcovului. Se pare ca aceasta a fost cea mai simpla metoda de a taia si a pune in practica disponibilizarile cerute de ministrul Traian Igas. Seful Politiei a declarat ca nu stie nimic despre eventualele dispnibilizari. Prin politie se discuta intens ca cei care vor ramine in politie urmeaza sa dea teste de verificare a cunostintelor. Mai multe amanunte in editia print de miine. (A. Ivan)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.