Ultima oră

Patru morti si 23 de raniti intr-un accident cu un autocar romănesc in Ungaria

Ziarul de Vrancea
21 iun 2011 495 vizualizări
Patru romăni au decedat si alti 23 au fost raniti intr-un grav accident de circulatie care a avut loc in Ungaria marti dimineata, a declarat pentru AGERPRES atasatul pentru afaceri interne al MAI, Berse Ioan.

\'\'Accidentul s-a produs in jurul orei 4.50 ora locala. Pe sensul de deplasare dinspre Romania spre Italia un autocar romanesc al firmei Atlassib a intrat in coliziune cu un TIR slovac. In urma impactului soferul de pe TIR-ul slovac a decedat iar din autocarul romanesc au decedat patru persoane, doi soferi si doi pasageri. In autocar se aflau 38 de pasageri si cei doi soferi. Avem 23 de raniti care au fost transportati la spitalul dintr-o localitate apropiata, Naghi Ganja, urmand ca in functie de gravitatea ranilor sa fie repartizati la celelalte spitale pentru a fi asistati de urgenta. In prima faza au fost 7 raniti grav. Cei care efectueaza cercetarea la fata locului au gasit revenit si au spus ca sunt 23 de raniti grav si foarte grav,\'\' a precizat atasatul MAI. Rompres


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.