Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
21 iun 2011 536 vizualizări
Nereju: Scapat din streang de prieteni

Un tinar de 23 ani din comuna Nereju a vrut sa scape de viata si a incercat sa se spinzure. Mirel M. a fost adus de urgenta la Spitalul din Focsani dupa ce a incercat sa se sinucida, iar medicii au constatat ca acesta se afla si sub influenta alcoolului. Pacientul, care se afla la a treia tentativa de suicid, a fost scapat din streang de prieteni. Acesta a fost trimis la psihiatrie pentru un control de specialitate. (R. M.)


Tataranu: Barbat electrocutat in timp ce uda gardina


Politistii cerceteaza un deces suspect care a avut loc duminica, 19 iunie, la Tataranu. Un barbat de 52 de ani a fost gasit de un localnic inecat in riul Rimnicu Sarat. Se pare ca victima, Neculai Constantin, a vrut sa ude gradina si s-a electrocutat dupa ce a conectat la retea o pompa electrica de apa. " In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca barbatul a incercat conectarea unei pompe electrice la retea, cu scopul de a uda gradina", spun politistii. Cadavrul barbatului a fost gasit de martori in riu si prezenta arsuri la mina dreapta si la abdomen. (D. C.)


Amendat de 50 de ori


Un barbat de 31 de ani din Slobozia Bradului a fost trimis in judecata pentru ca a condus cu permisul suspendat, desi cunostea ca nu mai are dreptul sa urce la volan. Daniel Samoil Ion a strins in ultimii ani peste 50 de sanctiuni la regimul rutier si, pentru ca nu a avut bani sa le plateasca, multe au fost convertite in ore de munca in folosul comunitatii. In perioada noiembrie- decembrie 2010, barbatul a mai fost cercetat penal pentru aceeasi cauza insa a scapat doar cu o amenda administrativa. A continuat insa sa sofeze haotic si s-a ales cu inca un dosar penal, fiind la pas de inchisoare. (G. S.)


Nanesti: 276 de bombe aruncate in aer


Specialistii pirotehnisti au mers in poligonul din Nanesti, pentru a distruge, in mod controlat, munitia neexplodata descoperita pe raza judetului. Au fost distruse 276 proiectile explozive si perforante de diferite calibre. De asemenea, acestia au fost chemati si in Pufesti unde un localnic a gasit un proiectil pe un cimp. Munitia a fost transportata in conditii de siguranta la depozitul special amenajat in vederea distrugerii. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.