Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
18 iun 2011 565 vizualizări
Focsani: A vrut sa se sinucida la 90 de ani

Un barbat de 90 ani din Focsani a fost adus de urgenta joi la Spitalul din Focsani dupa ce a fost gasit inconstient in casa. La spital, barbatul a primit diagnosticul de "coma post ingestie medicamentoasa". Rudele batrinului internat la terapie intensiva nu le-au putut spune medicilor decit ca acesta a luat mai multe pilule antidepresive, pe fondul unei stari de rau. (R. M.)


Baut, fara permis si cu identitate falsa


Un bucurestean le-a dat de furca politistilor vrinceni. Dumitru Ilinca, de 43 de ani, din Bucuresti, a fost oprit in data de 4 ianuarie pe soseaua E85, in apropierea municipiului Focsani, la un control de rutina al politistilor rutieri. A suflat in alcooltest si, pentru ca era baut, a fost condus la spital, unde a reiesit ca bause zdravan, avind in singe o concentratie de 2,6 grame la mie. Barbatul a sustinut ca se numeste Leonard Adrian Popa iar la cercetarea penala a celui care poarta intr-adevar acest nume, cel in cauza l-a indicat pe Ilinca. Amprentele au facut diferenta. Ilinca a recunoscut si a spus ca, avind permisul suspendat, s-a temut de un nou dosar penal. Pe care il va avea acum, fiind inculpat ca a condus baut, fara permis si si-a declinat si o identitate falsa. (G. S.)


Judecat pentru inselaciune


Un timisorean va fi judecat in Vrancea. Vasile Crasuc, in calitate de administrator al unei firme din Timisoara, a cumparat material lemnos de la o societate din Valea Sarii, pe care l-a achitat cu un bilet la ordin si cu o fila CEC, in valoare de peste 15.000 lei. Cind creditorul a introdus instrumentele de plata in banca, s-a constatat ca societatea din Banat nu detinea nici un fel de disponibil, asa ca patronul de la Valea Sarii a depus plingere. Crasuc nu a putut fi audiat, fiind se pare plecat din tara. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.