Ultima oră

Motorina furata din parcarea de la Vama Focsani

Ziarul de Vrancea
16 iun 2011 390 vizualizări
220 de litri de motorina furati din rezervorul a doua autocamionae parcate la Vama Focsani au fost gasiti de politistii focsaneni in urma unei razii desfasurate noptile trecute.

O patrula de Ordine Publica s-a sesizat cu privire la faptul ca pe strada Cuza Voda, in fata Vamii Focsani, o persoana cara doua bidoane de 20 litri. La vederea echipajului de politie persoana a abandonat cele doua bidoane si a fugit, oamenii legii nereusind sa-l retina pe suspect. în urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca bidoanele erau pline cu motorina. Pe strada unde a fugit individul respectiv a fost identificat un autoturism marca Opel Astra, care avea in interior alte 4 bidoane de 20 litri. In parcarea de la Vama au mai fost gasite inca 5 bidoane pline cu motorina furata de la doua autocamioane parcate in acel loc. In urma cercetarilor efectuate a fost identificat principalul suspect. Viorel P., 38 ani, din judetul Galati, este acuzat de furt calificat. De comiterea unei fapte similare este acuzat si Maricel V., din comuna Vidra. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa sustraga combustibil dintr-o masina Dacia parcata pe strada Ioan Basgan din Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.