Ultima oră

VIDEO!!!Confesiunile tinarului rebel care vrea sa plece in Africa

Ziarul de Vrancea
16 iun 2011 2337 vizualizări
in rechizitoriul procurorilor se arata ca Andrei Placinta era un consumator ocazional de canabis u contactata de presa, senatorul Sorina Placinta i-a luat apararea fiului sau, spunind ca mai toti tinerii incearca senzatii interzise u prezent ieri la Focsani, la lansarea unui proiect umanitar, Andrei ne-a povestit despre momentele in care a stat inchis si ce vrea sa faca pe mai departe u Da, am fugit de la fata locului, dar orice om sanatos la minte ar fi fugit de acolo. Era moartea sau fugitul , povesteste Andrei Placinta despre seara scandalului cu fosta sa iubita

Il cheama Andrei Placinta si pentru acest fapt este mereu in atentia presei. A provocat scandaluri monstru prin postarea unor poze indecente pe site-uri de socializare si pentru ca s-a certat violent cu fosta sa prietena pe o strada dintr-un cartier rau famat al Bucurestiului. Si-a petrecut sarbatorile de iarna anul trecut dupa gratii, acuzat de tentativa de omor, expunindu-si mama, politician PDL, la atacuri, si punind-o sa ofere explicatii pentru comportamentul "neortodox" al fiului sau. Zilele acestea presa a descoperit in rechizitoriul Parchetului ca Andrei obisnuia sa fumeze canabis desi a declarat ca nu i-a droguri. "Nu cred ca exista vreun copilas d-asta de acuma care sa nu fi incercat ceva", i-a luat din nou apararea mama sa. In ciuda acestor lucruri, Andrei Placinta a fost ieri in centrul atentiei pentru un proiect umanitar. "Inger si demon", cam asa poate fi caracterizat tinarul de 21 de ani. Andrei Placinta a povestit jurnalistilor cum a fost traiul sau in inchisoare si ca i-ar placea sa lucreze in Africa. Ii atirna destul de greu insa dosarul din iarna, cind a incercat sa dea cu masina peste oamenii care s-au bagat intre el si fosta lui prietena.


Recent trimis in judecata pentru comiterea a trei infractiuni, Andrei Placinta nu a recunoscut anterior nici un moment ca ar fi consumat droguri. Analizele au scos la iveala insa ca fiul senatoarei PDL nu era deloc strain de fumul de canabis. "Fiind intrebat, cu prilejul audierii de catre procuror, daca a consumat alcool sau substante psihotrope inculpatul a afirmat ca nu a consumat si nici nu obisnuieste sa consume astfel de substante. Totusi, in cuprinsul raportului de expertiza medico-legala nr. A1/13236/2010 din 07.03.2011 se consemneaza "afirmativ consumator de droguri (canabis) din 2007 in cantitate de 1 tigarete la 2-3 luni. Ultima doza administrata a fost in urma cu 4-5 luni "" 1 tigara" (fil. 65, verso, vol. II)", se arata in rechizitoriul care a stat la baza trimiterii sale in judecata. Intrebata de jurnalistii din presa centrala despre acest lucru, senatorul Sorina Placinta a declarat ca, in opinia sa, orice tinar a incercat macar o data experienta drogurilor. "Referitor la droguri, eu nu cred ca exista vreun copilas d-asta de acuma care sa nu fi incercat ceva. Eu nu am incercat, pentru ca nici nu sint fumatoare si nici nu ma intereseaza. Deci, probabil ca asta este moda si probabil ca acolo unde (Andrei - n.r.) a facut scoala, in strainatate, probabil ca toti au incercat. Este imposibil! El este o persoana care, daca este intrebata, spune adevarul", a declarat pentru presa centrala senatorul Sorina Placinta.


Andrei spune cum priveste lucrurile cu detasare


Andrei Placinta este judecat in stare de libertatea pentru comiterea a trei infractiuni: tentativa de omor calificat, tilharie si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Pentru ca este eliberat sub control judiciar, acesta este verificat periodic de politistii de la Compartimentul Urmariri. "Ma duc in fiecare vineri pina la ora 12 la politia judeteana si fac prezenta", ne-a declarat amuzat Andrei. Ce s-a intimplat la inceputul lunii decembrie este inca neclar in mintea fiului senatoarei Placinta. "Eu sint acuzat de tentativa de omor, cum ca as fi calcat un om. Eu nu sint constient, s-a intimplat dupa ce am fost impuscat, nu tin minte nimic, imi tiuiau urechile, am fugit, eram inconjurat de oameni cu cutite si pistoale, ce era sa fac, sa stau acolo? Da, am fugit de la fata locului, dar orice om sanatos la minte ar fi fugit de acolo. Era moartea sau fugitul", ne-a spus ieri Andrei Placinta. In comunicatul procurorilor bucuresteni sta scris ca "la data de 6.12.2010, in jurul orei 18.30, in timp ce se aflau in autoturismul marca Renault Laguna, pe strada Berzei, sector 1, inculpatul P. A. R. a deposedat-o, prin violenta, pe martora H.I.D. de un telefon mobil, marca Nokia E71, iar dupa ce au coborit din autoturism a lovit-o din nou; dupa care s-a urcat cu picioarele pe plafonul autoturismului marca Volkswagen Passat apartinind martorei, provocindu-i mai multe distrugeri, respectiv indoirea capotei si spargerea lunetei. în momentul in care, in apararea martorei H.I.D. au intervenit mai multe persoane, intre care martorul M. M. si partea vatamata S. N., inculpatul P.A.R., aflindu-se la volanul autoturismului marca Renault Laguna, a patruns cu acesta pe trotuar cu intentia vadita de a-i lovi. în aceste imprejurari, in timp ce partea vatamata S.N. incerca sa il opreasca pe inculpat, tinindu-se cu miinile de capota autoturismului, a fost impinsa de autoturism, s-a dezechilibrat si a cazut; inculpatul P.A.R. si-a continuat deplasarea si a surprins-o pe aceasta sub autoturism, dupa care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului in fata si in spate a trecut peste partea vatamata, provocindu-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenta "" Bucuresti si au necesitat, pentru vindecare, 40-45 de zile de ingrijiri medicale", se arata in materialul procurorilor.


"Am avut de ales in a-mi plinge de mila sau sa imi continui viata"


Cind se gindeste la tot ce s-a intimplat, fiul senatoarei Placinta spune ca "aveam de ales intre doua lucruri: ori stau inchis in casa si sa imi pling de mila, vai ce am facut si ce s-a intimplat, sau puteam pur si simplu sa imi rezolv aceasta problema si sa imi vad de viata mea si sa dau ceva inapoi comunitatii", ne-a declarat Andrei Placinta. Asa ca s-a alaturat mamei sale in conducerea Fundatiei "Zi deschisa", fiind implicat in mai multe proiecte culturale, printre care cel in care sustine Asociatia Nevazatorilor din Braila. Andrei Placinta a stat in arest de pe data de 8 decembrie 2010 si pina pe data de 6 ianuarie 2011. Spune ca a impartit cei aproximativ 12 metri patrati cu alte cinci persoane inchise pentru alte capete de acuzare. "Eram singurul retinut pentru tentativa de omor, ceilalti erau cu probleme de-astea de coruptie, mita. Am avut persoane destul de inteligente, cu studii superioare si nu a fost atit de greu", ne-a mai spus Andrei Placinta. (Aurelian IVAN, Gabriel SAVA)


Andrei Placinta se pregateste sa devina asistent medical


"Poate ma voi duce intr-o tara defavorizata, poate in Africa, si voi fi voluntar", spune Placinta junior


Desi a fost implicat in mai multe scandaluri, Andrei Placinta cauta sa isi arate si latura umanitara. Acesta urmeaza cursurile Scolii Postliceale Sanitare "Vasile Alexandri" din Focsani. "A pornit mai mult de la o sete de cunoastere a sinelui, a corpului meu. Am facut multe activitati de voluntariat, am fost in India, am tinut cursuri la scoli si am luat in considerare faptul ca pe viitor poate ma voi duce intr-o tara defavorizata, poate in Africa, si voi fi voluntar", ne-a spus Andrei Placinta. A vazut si cum se munceste intr-un spital din Vrancea. Acesta a facut practica la Spitalul Judetean in sectia de chirurgie infantila. Cadrele medicale spun ca, desi are imaginea unui tinar scapat de sub control, Andrei a reusit sa se apropie de copiii suferinzi internati in sectie cu diferite afectiuni. "Am facut practica in sectia de chirurgie infantila. Desi chirurgie infantila suna destul de greu, sint multi copii cu apendicite. Trebuie sa te joci cu ei, sa le vorbesti frumos", ne-a spus el. (R. MANOLACHE)


Pentru prima data: Trupa de teatru a nevazatorilor la Focsani


Nu au vazut chipul spectatorilor, dar le-au auzit aplauzele in sala Teatrului Municipal. Trupa de teatru a Asociatiei Nevazatorilor din Braila a incintat sala plina de copii cu scenetele lor, unele gindite de membrii trupei. "Pentru noi emotiile sint speciale, argumentez aceasta afirmatie prin faptul ca cei care alcatuiesc aceasta trupa vin pentru prima data in acest oras incarcat de istorie si traditii", a spus directorul Asociatiei Nevazatoriorilor din Braila, Adrian Frincu. Evenimentul a fost organizat de fiul senatoarei Sorina Placinta, prin Fundatia "Zi deschisa". "Am auzit ca la Braila exista o trupa de teatru de nevazatori, lucru care mi s-a parut foarte interesant, mi-a trezit o curiozitate imensa, in primul rind cum reusesc ei sa comunice nevazind sau cum isi apreciaza spatiul de miscare pe scena. Am primit si sprijinul Inspectoratului Scolar si a Directiei pentru Cultura si am organizat acest eveniment", a declarat Placinta junior. Acesta a mai spus ca si-a propus sa oganizeze finala de sah a nevazatorilor in Focsani. (A. IVAN)











În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 18

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
daca e vb de sah te pot ajuta
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
Ar fi amuzant articolul daca n-ar fi penibil. Chiar isi imagineaza cineva ca-i mai poti spala imaginea unui astfel de personaj cu niste platitudini gen ''vreau sa merg in Africa in scopuri citeste integral
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
este bun baiatul de voluntar in africa. poate asa o sa apara o specie noua: ,,africanii cu nasul alb " .(invatati de copil cum vine trasul pe nas )
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
Rusine golanilor. ce sunt cu articolele astea platite, va dam mami multi bani sa-i luati interviu puradelului in fata la pastia. sa va fie rusine, halal jurnalism.... pentru masa, sa ma suga , n-am citeste integral
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
S-a petrecut totul in Ferentari, ca sa ziceti ca este un cartier rau famat? S-a intamplat chiar in centrul Bucurestiului. Sau in Focsani zona Piata Moldovei este cumva un cartier rau famat al citeste integral
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
Acest tinar pare destul de echilibrat, daca a gresit cu ceva, asa se intimpla la aceasta virsta, se pare ca el regreta pentru ceea ce a facut, si are totusi ginduri bune. Nu trebuie sa marginalizam citeste integral
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
Inregistrarile de la 112, poate intelegeti ce s-a intamplat: „OPERATOR 1: 112! Alo!“ TG.: Fiţi vă rog amabilă! După strada Berzei vă sun. E un nebun cu o citeste integral
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
Str. Berzei in sect. 1, langa Piata Victoriei si Guvernul Romaniei ,,cartier rau famat\"?????????????
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
In atentia lui Valy, db, m si Adrian Mutu Nu stiu cine sunteti, ce stiti sa faceti, dar pot spune ca sunteti niste lasi, pentru simplu fapt ca va ascundeti in spatele unor pseudonime. Legat de citeste integral
, acum 739402 zile, 11 ore, 13 minute, 58 secunde
de pe IP-ul 213.177.4.194, mai nou cu nickul db, apartinand APIA si STS, se duce o activitate de defaimare la scara nationala, nu numai in Ziarul de Vrancea. Acestui IP sait-ul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.