Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
16 iun 2011 497 vizualizări
Activitatea cu publicul, imbunatatita la Primaria Odobesti

Primaria Odobesti organizeaza astazi, de la ora 11.00, o prezentare cu ocazia finalizarii proiectului "Implementarea unui program de management al documentelor la nivelul Primariei orasului Odobesti si modernizarea activitatii de lucru cu publicul". Scopul proiectului a fost imbunatatirea calitatii si eficientei furnizarii serviciilor publice la nivelul Primariei Odobesti, prin implementarea unui sistem de management modern si eficient al documentelor si prin modernizarea activitatii de lucru cu publicul. Proiectul, finantat din Fondul Social European, are o valoare de 250.000 lei si s-a desfasurat pe o perioada de 12 luni, intre iunie 2010 "" iunie 2011, la sediul Primariei Odobesti. (M. B.)


Elevii politisti fac practica la ordine publica


Viitorii politisti au inceput din aceasta saptamina practica la Inspectoratul de Politie Judetean Vrancea. Este vorba de 48 de tineri care se afla in anul intii la Scoala de Politie "Vasile Lascar" din Cimpina, iar timp de trei saptamini acestia vor trebui sa faca echipa cu politistii experimentati. Acestia au fost repartizati sa-si desfasoare stagiul de practica atit la sediul inspectoratului, cit si la subunitatile de politie si posturi comunale. Elevii vor lucra in structura de ordine publica. (R. M.)


Candidatii la sefia Tribunalului au sustinut ieri interviul


Judecatorii Mariana Croitoru si Costica Dita au prezentat ieri la Institutul National al Magistraturii proiectul de management pentru functiile pentru care candideaza, respectiv pentru presedinte si vicepresedinte a Tribunalului Vrancea. Sustinerea proiectului este penultima proba inainte de testarea scrisa care va avea loc pe 26 iunie si in urma careia se vor stabili cine va ocupa posturile de conducere scoase la concurs. Proba de ieri a fost sub forma unui interviu iar rezultatul acestuia nu poate fi contestat, comisia urmind sa afiseze notele obtinute pe 24 iunie. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.