Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
15 iun 2011 497 vizualizări
Aglomeratie mare la depunerea dosarelor la CAS

Furnizorii de servicii medicale care au lasat pe ultima suta de metri depunerea dosarelor la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea pentru contractare au trebuit sa dea dovada de multa rabdare. Si medicii de familie, care au renuntat la protestul inceput pe 1 iunie, au intimpinat probleme in momentul in care au dorit sa lase dosarele de contractare.

"Medicii de familie care doresc sa intre in contract cu CAS Vrancea au avut posibilitatea de a-si depune dosarele in intervalul 06.06.2011 "" 14.06.2011, tocmai pentru a fi evitat timpul mare de asteptare la cele doua compartimente: Comp. Administrarea Contributii si Creante (de unde se elibereaza dovada platii contributiei la F.N.U.A.S.S.) si Comp. Relatii cu Furnizorii (depunerea dosarelor)", a transmis Iustina Micu, purtatorul de cuvint al CAS. In perioada 20 "" 30 iunie furnizorii vor fi chemati la negociere si la semnarea contractelor. (R. M.)


Concesiune de terenuri la Soveja


Primaria Soveja pregateste un PUZ cu scopul de a concesiona teren celor care vor sa-si construiasca in statiune case de vacanta. Potrivit oficialilor, conducerea primariei intentioneaza sa concesioneze 1,5 ha de teren intr-o zona cu acces la drum si utilitati la un pret care incepe de la 10 euro/mp/an. "Cam intr-o luna, o luna jumatate vom scoate acest teren la concesiune. Pretul zonei este de 10 euro/mp. Noi vom concesiona cam 1,5 ha pe 20 de ani cu obligatia de constructie. Adica, cine vine acolo sa fie obligat ca in maximum doi ani sa-si ridice o constructie. Vom scoate loturi in suprafata de 500 mp fiecare", a precizat Costel Plesa, primarul comunei Soveja. Statiunea se bucura deja de prezenta unor fosti sau actuali demnitari care si-au achizitionat terenuri in zona si au inceput constructia unor case de vacanta. Este vorba de patru fosti generali, care s-au retras la pensie in comuna Soveja, un ministru secretar de stat si chiar de un parlamentar USL. (D. G.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.