Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
14 iun 2011 525 vizualizări
Mini-Stiri

Batrina spinzurata in magazia de lemne


O batrina din comuna Naruja s-a spinzurat in magazia de lemne. Politistii din Naruja au fost sesizati despre faptul ca Dobrita P., 66 ani, a fost gasita decedata intr-o anexa a gospodariei. Din primele verificari s-a constatat ca femeia s-a spinzurat cu o sfoara din cinepa de un caprior al magaziei de lemne. Politistii nu au gasit la fata locului nici un bilet prin care femeia sa-si explice gestul, insa vecinii spun ca aceasta era tare abatuta in ultima vreme din cauza necazurilor vietii. (D. C.)


Soferi bauti trimisi in instanta


Politistii si procurorii au din ce in ce mai mult de lucru cu soferii care beau si se urca la volan, nerealizind ca gestul lor poate duce la o adevarata catastrofa. Nicu Vinatoru, de 51 de ani, din Focsani, a produs pe 11 aprilie un accident soldat doar cu pagube materiale dupa ce, in afara localitatii Golesti, pe podul de la iesirea catre Urechesti, a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. La analize s-a confirmat ca barbatul bause. Soferul si-a recunoscut ulterior faptele. Vasile P., de 43 de ani, tot din Focsani, a intrat in seara zilei de 3 martie intr-o statie PECO situata pe strada Anghel Saligny, unde s-a oprit direct in pompa de combustibil. Politistii veniti la fata locului au gasit explicatia: soferul bause mai mult decit un paharel, avind in singe o alcoolemie de 2.10 grame la mie. Politistii rutieri spun ca, mai ales in cazul celor care au valori ale alcoolemiei apropiate de 2 grame la mie, reactiile caracteristice comportamentului in trafic ale unui sofer sint diminuate pina la inexistente, iar acestia pot produce adevarate drame pe sosele. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.