Ultima oră

Al Pacino s-a afisat cu iubita cu 40 de ani mai tinara

Ziarul de Vrancea
13 iun 2011 653 vizualizări
Actorul american Al Pacino a venit la gala premiilor Tony, care a avut loc duminica seara, la New York, însotit de iubita sa, cu 40 de ani mai tinara, Lucila Sola.

Tinara, care la gala de duminica seara a fost imbracata intr-o rochie liliachie, are 31 de ani si este actrita, informeaza dailymail.co.uk. Aceasta a jucat in mai multe filme si l-a cunoscut pe actorul din "Parfum de femeie" pe platourile filmului "Wilde Salome", regizat de acesta. Actorul american in virsta de 71 de ani nu a fost casatorit niciodata, dar are trei copii, Julie Marie, in virsta de 22 de ani, si gemenii Anton James si Olivia Rose, in virsta de 10 ani. Printre fostele sale iubite se numara Diane Keaton, Tuesday Weld, Marthe Keller, Kathleen Quinlan, Beverly D\'Angelo si Lyndall Hobbs. Laureat al unui premiu Oscar, in 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", si nominalizat la alte sapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a aparut recent in "Crime justificate" (2008), alaturi de Robert de Niro, si in "Ocean\'s Thirteen - Acum sunt 13" (2007). în prezent, Al Pacino lucreaza la filmul "Gotti: Three Generations", unde joaca alaturi de John Travolta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.