Ultima oră

Doar doua zile de ploi! De miercuri vom avea vreme frumoasa

Ziarul de Vrancea
13 iun 2011 620 vizualizări
Meteorologii anunta pentru luni averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vintului pe arii relativ extinse in sudul, centrul, estul tarii, in zona de munte si numai izolat in rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade. Si la Bucuresti cerul va prezenta unele innorari si, temporar, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vintului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade. Marti se anunta ploi in jumatatea de est, iar in rest vremea incepe sa devina frumoasa. Si la Bucuresti marti mai ploua, dar de miercuri vremea se incalzeste usor si ploile de opresc. De miercuri vremea devine din ce in ce mai frumoasa in toata tara si se incalzeste. Maximele termice vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade. In week-end meteorologii spun ca vom avea temperaturi maxime de 30 de grade Celsius.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.