Ultima oră

POLITICA:Vanghelie a venit cu elicopterul la nuntă

Ziarul de Vrancea
12 iun 2011 370 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a venit, sămbătă seară, la Buzău, la nunta deputatului social-democrat Adrian Mocanu, fiul presedintelui Consiliului Judetean Buzău, Victor Mocanu, cu un elicopter.

Marian Vanghelie a aterizat cu elicopterul in jurul orei 21.00, pe stadionul de atletism din Buzău, situat in apropierea patinoarului unde se desfăsoară nunta deputatului Adrian Mocanu cu fiica unui om de afaceri buzoian, Roberta Doloiu.


Aproape 1.200 de persoane au participat, sambătă seară, la nunta deputatului PSD, nasi fiind primarul municipiului Buzău, Constantin Boscodeală si sotia acestuia, Felicia.


Printre cei care au asistat la cununia religioasă care a avut loc la Catedrala Arhipeiscopală din Buzău s-a aflat si presedintele Senatului, Mircea Geoană, impreună cu sotia sa , Mihaela, fostul lider social-democrat declarand la venire că e bucuros si emotionat ca atunci cand el s-a căsătorit.


Cununia religioasă a fost oficiată de un sobor de opt preoti, in timpul slujbei miresei făcandu-i-se rău. Tanăra a avut nevoie de un pahar cu apă si de un scaun pe care s-a odihnit cateva minute.


Mircea Geoană nu a participat insă la petrecerea de după cununia religioasă. De asemenea, ceilalti lideri ai PSD care erau asteptati să vină nu au sosit pană in prezent, printre absenti numărandu-se liderul PSD, Victor Ponta, Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea.


La petrecere, care a fost deschisă de muzica lui Ovidiu Komornic, participă Norica Nicolai (PNL), dar si deputati si senatori de la PSD, PNL si PDL, primari din judetul Buzău, sefi de institutii deconcentrate, medici, oameni de afaceri.


Amfitrionul evenimentului a fost Horia Brenciu, in cursul noptii fiind programati să urce pe scena amplasată in interiorul patinoarului o serie de artisti romani.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.