Ultima oră

POLITICA:Crin Antonescu: PNL nu va guverna fara PSD si nu va fi Antonescu presedinte, fara Ponta prim-ministru

Ziarul de Vrancea
11 iun 2011 1086 vizualizări
"Exista lucruri pe care noi, atunci cand vom veni la putere, le vom repara. Sigur, va costa bani, va costa timp. Daca marioneta de guvern a lui Basescu isi va angaja raspunderea pe aceasta reorganizare administrativ-teritoriala, va face o harababura din tara asta pe care n-o putem repara", a declarat, sambata, presedintele PNL, Crin Antonescu, la lansarea modelului USL de reorganizare administrativa si de dezvoltare regionala.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, la conferinta USL de sambata in care s-a prezentat varianta opozitiei de reorganizare administrativa si de dezvoltare regionala ca "PDL s-a transformat intr-o secta fanatica si iresponsabila care nu mai are niciun mijloc democratic".


"Iluzia multora dintre noi ca se poate negocia, ca se discuta rational, s-a risipit, cred, pentru noi toti. Cei de la putere cred ca nu se vor mai organiza alegeri libere. Acesti oameni considera ca stapanirea lor asupra Romaniei trebuie mentinuta prin orice mijloc. Armele lor le cunoastem, abuzul de putere, de bani publici, de lege. Santajul, calomnia, compromiterea si amenintarea", a spus Antonescu.


Liderul PNL a precizat ca Traian Basescu este constient "ca are cel mai lipsit de credibilitate si cel mai dispretuit, pe plan intertn si international, Guvern din istoria Romaniei".


"Basescu se teme si de alegeri si de reactia publica. O spun clar, sa auda toata lumea: Exista lucruri pe care noi, atunci cand vom veni la putere, le vom repara. Sigur, va costa bani, va costa timp. Vom apela la rabdarea romanilor.


Dar, daca, de pilda, domnul Basescu, fara niciun fel de studiu, fara consultare, fara referendum, fara alta logica decat cea a interesului electoral, pune maine marioneta sa de guvern sa isi angajeze raspunderea pe aceasta reorganizare administrativ-teritoriala, va face o harababura din tara asta pe care n-o putem repara", a afirmat Antonescu.


Liderul liberal a vorbit si despre sansele USL la alegeri si a dat detalii despre cum ar putea arata conducerea in caz ca formatiunea politica reuseste sa castige lupta electorala.


"Nu exista sondaj, indiferent de cine e comandat, ca e public sau nu, care sa dea mai putin de 50% USL-ului. Mai adaug ca PNL nu va guverna fara PSD si ca nu va fi Antonescu presedinte, fara Ponta prim-ministru", a precizat Antonescu.



de Victor Cozmei HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.