Ultima oră

Ministiri

Ziarul de Vrancea
10 iun 2011 512 vizualizări
A baut otrava de soareci ca sa moara

Un barbat de 42 ani din Focsani a ajuns la Spital dupa ce a baut otrava de soareci. Ca sa scape de viata, intr-un moment de ratacire, barbatul a mai luat si 20 de comprimate cloramina, substanta folosita pentru dezinfectarea minilor si a instrumentelor. Si un barbat de 72 ani din Vizantea a fost adus la spital dupa ce s-a intoxicat cu diluant. (R. M.)


Hot trimis dupa gratii


Un tinar de 18 ani din Focsani a ajuns dupa gratii dupa ce a furat. Ieri, politistii l-au identificat pe Georgel L., 18 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Acesta avea de executat o pedeapsa de 2 ani, dupa ce a spart un magazin din oras si a sustras mai multe produse. A fost incarcerat la Penitenciarul Focsani. (D. C.)


Calienii Vechi: A fugit de la locul accidentului


Un galatean de 20 de ani s-a ales cu dosar penal in care va fi judecat pentru comiterea a trei infractiuni. Adrian Dumitrel Stoica, domiciliat in comuna Fundeni, sat Lungoci , se afla pe 22 ianuarie la volanul unei autoutilitare pe raza satului Calienii Vechi, chiar daca nu poseda permis. Tinarul a produs un accident de circulatie dupa care a plecat de la locul faptei si la scurt timp, interpelat de politisti, a refuzat recoltarea probelor biologice. In acelasi dosar va fi judecat si Costel Bujor, de 25 ani din aceeasi localitate, proprietarul autovehiculului, pentru ca a incredintat masina unei persoane despre care stia ca nu detine permis. (G. S.)


Cirligele: Hotii din crame, trimisi in judecata


Valentin Bari, de 25 de ani din Cirligele ramine in arest preventiv pentru 29 de zile, conform unei decizii a Judecatoriei Focsani. De altfel, dosarul privind mai multe fapte de furt a fost inregistrat pe rolul instantei cu patru inculpati. In afara lui Bari, in cauza mai sint trimisti in judecata Dorinel Ene, de 26 de ani, din Cirligele, minorul Madalin S. de 16 ani si Lucian Milea, de 33 de ani, ambii din Poiana Cristei. Conform rechizitoriului, cei trei au intrat prin efractie in mai multe crame din Cirligele. Hotii luau in primul rind cazane pentru fabricarea tuicii dar si alte bunuri, prejudiciul creat celor cinci parti vatamate cifrindu-se la aproape 18.000 euro. Pentru ca este recidivist, Valentin Bari a fost arestat pe 12 mai, masura fiindu-i prelungita incepind de ieri. Multe dintre bunuri au fost valorificate la centre de colectare a fierului vechi. (G. S.)


Sihlea: Luat la bataie pentru ca umbla cu doua fete


Un baiat de 15 ani din satul Voetin, comuna Sihlea a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Spitalul din Focsani dupa ce a fost implicat intr-o altercatie. Baiatul a fost diagnosticat cu "traumatism cranio-cerebral inchis, hematom epicranian sting, contuzie cerebrala si brat" dupa ce s-a luat la bataie cu alti doi tineri. Tot scandalul ar fi inceput de la cele doua fete cu care baiatul umbla. Acesta nu a dorit sa depuna plingere la Politie. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.