Ultima oră

MONDEN: Fiul secret al lui Busu, luat cu Salvarea din cauza etnobotanicelor

Ziarul de Vrancea
6 iun 2011 574 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net sămbătă, fiul secret al starului ProTv, Florin Busuioc, a fost luat cu salvarea de la preselectiile pentru showul tv X Factor desfăsurate la Iasi, iar medicii care l-au consultat spun că tănărul a consumat etnobotanice. El a suferit o modificare de comportament uluitoare: a început să tipe si să gesticuleze necontrolat, apoi să delireze.

"Un bărbat de 20 de ani din Targu Mures a avut nevoie de asistentă de urgentă după intoxicatia cu etnobotanice. Datele din anturaj confirmă că a utilizat etnobotanice pentru a creste performanta prezentării si se pare că vorbim de un nou produs, LOS, cu efecte similare cocainei", a declarat pentru libertatea.ro medicul Tudor Ciuhodaru.


Tanărul despre care vorbeste medicul este Florin Busuioc (20 de ani), fiul secret al vedetei PRO TV cu acelasi nume. Băiatul s-a prezentat la perselectiile pentru "X Factor" cu speranta că va ajunge celebru, ca tatăl său, insă imediat după ce i s-a confirmat că a trecut in etapa următoare si că e asteptat a doua zi (n.r. - ieri) la inregistrări, a suferit o modificare de comportament uluitoare: a inceput să tipe si să gesticuleze necontrolat, apoi chiar să delireze.

De la spital a plecat direct acasă


A fost luat cu salvarea si dus la spital, iar cei care l-au consultat au declarat că e posibil să fi consumat etnobotanice. Lucru confirmat ieri, după ce medicii au primit rezultatul analizelor. După sapte ore petrecute in camera de gardă, Florinel a plecat acasă, la Targu Mures, ratand astfel calificarea la concurs. "Ar fi trebuit să vină la inregistrările video, dar nu l-am fi primit fără un certificat medical care să confirme că nu mai este sub influenta etnobotanicelor", a declarat Elena Prodan, reprezentantul organizatorilor.


Actorul Florin Busuioc (49 de ani), cunoscut mai mult ca Busu care prezintă Vremea la PRO TV, si-a mai văzut fiul de la trei luni doar o singură dată. Băiatul trăieste impreună cu mama lui intr-un apartament in cartierul Tudor, din Targu Mures. Mama si tatăl lui au divortat oficial abia in 2008, el a rămas cu mama lui si la divort băiatul si-a văzut pentru prima si ultima dată tatăl: "Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată".


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.