Ultima oră

POLITICA:Politic Show: De ce nu mai candideaza Elena Udrea la Bucuresti;Crin Antonescu: Economistul Videanu numara corect doar voturile

Ziarul de Vrancea
30 mai 2011 406 vizualizări
Controversatul Berlusconi vine la Bucuresti. Vezi cu cine se va intalni premierul italian

De ce nu mai candideaza Elena Udrea la Bucuresti


Ministrul dezvoltarii a rescris "lista" cu candidatii PDL pentru Primaria Capitalei.Elena Udrea a declarat, ieri, ca nu va candida la primaria Capitalei. Motivul: "campania furibunda a PNL". "Nu voi candida la Primaria Capitalei. Categoric nu, pentru ca exista un atac furibund la adresa mea ca sustinator al Legii Capitalei. E o lege de reforma a orasului, nu se refera la desfiintarea sectoarelor, nu are legatura cu ceea ce vedeti in tot Bucurestiul - Elena Udrea vrea sa gestioneze ea banii bucurestenilor. In calitate de ce? De ministru al Dezvoltarii? Este absurd. E o campanie furibunda a PNL si a domnului Chiliman care au la dispozitie bugetul sectorului 1 cu care umplu pusculita PNL". Integral in EVZ.


Controversatul Berlusconi vine la Bucuresti. Vezi cu cine se va intalni premierul italian


Luni are loc la Bucuresti intalnirea interguvernamentala dintre Romania si Italia, la care va participa si premierul italian Silvio Berlusconi. Emil Boc il va primi oficial pe Berlusconi la Palatul Victoria la ora 15.15, dupa care va urma o discutie tete-a-tete. In cadrul reuniunii vor fi abordate teme de interes comun precum cooperarea politico-economica, problemele comunitatii romanesti din Italia, aderarea Romaniei la spatiul Schengen sau securitatea energetica si internationala, scrie Romania Libera.


Uioreanu (PNL): Guvernul Boc a abandonat Autostrada Transilvania


Deputatul PNL Horea Uioreanu a acuzat Guvernul Boc ca a abandonat Autostrada Transilvania, in conditiile in care a prevazut proiectului suma de 35 de milioane de euro in acest an, bani care vor fi folositi pentru acoperirea datoriilor statului catre Bechtel, si nu pentru continuarea lucrarilor. Uioreanu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca pentru Guvern Autostrada Transilvania nu mai reprezinta o prioritate, in ciuda promisiunilor facute de premierul Emil Boc. "Am cerut ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, intr-o interpelare, sa spuna ce datorii are statul fata de Bechtel si cati bani sunt alocati in acest an Autostrazii Transilvania pentru continuarea lucrarilor. Mi s-a transmis ca sunt alocati 35 de milioane de euro si ca statul are datorii de 150 de milioane de euro. Guvernul Boc a abandonat Autostrada Transilvania, practic nu se va face nimic, nu se vor continua lucrarile in acest bani, ci banii vor fi alocati pentru compensarea datoriei. Vreau sa arat ce premier mincinos avem. Autostrada Transilvania nu este deloc o prioritate pentru Guvernul Boc, in ciuda promisiunilor acestuia", a spus deputatul PNL, potrivit Gandul.


Diaconescu: Legile Sigurantei Nationale, blocate de orgoliile beligerantilor politici


Presedintele de onoare al UNPR Cristian Diaconescu a declarat ca Legile Sigurantei Nationale, vor ramane blocate mult timp in parlament din cauza divergenteleor dintre putere si opozitie, divergente care au creat "resentimente majore"."Legile Sigurantei Nationale se afla in Parlament. De foarte multi ani. In acest moment, conditionalitatile politice, mai precis clivajul politic din Parlament, face aproape imposibil nu neaparat votarea, cat chiar discutarea, pe principii de onestitate nationala, pe principii de minima responsabilitate comuna, a oricarui act normativ. Practic, nu exista un domeniu la care sa se linisteasca mintile celor care, ma rog, se opun unii altora", a declarat Diaconescu, citat de EVZ.


Crin Antonescu: Economistul Videanu numara corect doar voturile


Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Opozitia nu are ce sa-i raspunda domnului Videanu la acuzele pe care le-a adus acesta la programul economic al USL, deoarece "este un simbol al coruptiei acestui Guvern, care a incheiat contracte baietilor destepti din energie pana in 2018", informeaza realitatea.net. "Domnul Videanu este un om care a promis salarii de 950 de euro si pensii de 450 de euro, domnul Videanu este un om care s-a facut de ras si ne-a facut de ras, in functia de ministru, solicitand si intreband la Comisia Europeana daca poate sa-si traga personal fonduri europene. Domnul Videanu este un simbol al coruptiei acestui Guvern, care a incheiat contracte baietilor destepti din energie pana in 2018", a spus Crin Antonescu, potrivit Romania Libera.


Directorul SRI i-a sugerat lui Vasile Dancu o carte despre istoria breaking-news-urilor


Directorul SRI George Maior a semnat prefata ultimului volum publicat de sociologul Vasile Dancu. La lansarea cartii, intitulate "Mitologii, fantasme si idolatrie", George Maior a vorbit despre modul in care televizunile folosesc ideea de breaking-news."Va recomand calduros aceasta carte (lansata sambata de Vasile Dancu, n.r.), pentru ca veti intelege mai bine de ce aceste lucruri sunt vazute prin perspectiva actuala si de ce nu trebuie sa ne lasam inselati vreodata de o anumita idee despre ce inseamna breaking-news. I-am si recomandat lui Vasile, si sper sa apara intr-o carte viitoare a sa, sa analizeze toata istoria breaking news-urilor din Romania si sa vada cat de importante au fost unele dintre ele, sau cat de lipsite de relevanta au fost cele mai multe". Integral in EVZ.



de Andra Ciubotaru HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.