Ultima oră

SPORT:Jucătorul care l-a accidentat pe Nesu: E un sentiment crăncen, nu mai simt bucurie pentru nimic

Ziarul de Vrancea
14 mai 2011 417 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net care citeaza Gazeta Sporturilor Alje Schut.El a făcut primele declaratii de la incident si nu a putut sta decăt căteva zeci de secunde pe gazon, la antrenament

FC Utrecht a făcut astăzi ultimul antrenament inaintea partidei de campionat, cu AZ Alkmaar. Peste 400 de suporteri au asistat la sedinta de pregătire, de la care nu a lipsit Alje Schut, jucătorul care l-a accidentat involuntar pe Mihai Nesu.


După cum transmite reporterul Gazetei Sporturilor prezent la fata locului, olandezul nu a putut sta decat cateva zeci de secunde pe teren, a fost aplaudat de suporteri, după care sa- reintors la vestiare. Totusi, el a făcut primele declaratii, după incident. "Am fost impresionat de reactia de azi a suporterilor. Mă bucură răspunsul fanilor, dar nu cred că are legătură cu mine. Mihai e pe primul loc.


E un sentiment crincen să stiu că am fost implicat. Mă tine treaz zi si noapte. Nu mai simt nici o bucurie, pentru nimic. Nici măcar pentru fotbal", a spus Schut.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.