Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
14 mai 2011 777 vizualizări
Municipiul plateste rata la obligatiuni

Primaria Focsani a anuntat ca a platit dobinda aferenta cuponului opt in valoare de 1,4 lei/obligatiune si a opta rata de principal, in valoare de 1,43 lei/obligatiune, a obligatiunilor emise de Focsani, conform Prospectului de Oferta Publica Primara de Vinzare de Obligatiuni, autorizat prin decizia CNVM nr. 713/05.05.2009. "Plata dobinzii se va efectua in data de 16.05.2011, prin intermediul BT SECURITIES, in calitatea sa de Agent de Plata, care va efectua plati catre obligatarii inregistrati in registrul detinatorilor de obligatiuni la data de 11.05.2011", transmit oficialii municipalitatii. Rata dobinzii este 6,15%. (I. C.)


Prefectura vrea sa imbunatateasca relatia cu cetatenii


Institutia Prefectului Vrancea prezinta luni, 16 mai, proiectul "Calitate la standarde europene in administratia publica", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative. Obiectivul general al proiectului este consolidarea capacitatii de management a serviciilor publice adresate cetatenilor la nivelul Prefecturii Vrancea. Mai exact, se urmareste imbunatatirea calitatii si eficientei furnizarii serviciilor publice, prin introducerea unui sistem de management al calitatii (ISO). Valoarea totala a proiectului este de 375.121 lei, din care 318.852 lei din bani europeni si 56.268 lei cofinantarea proprie a beneficiarului. Evenimentul de prezentare va avea loc de la ora 11.00, in sala de conferinte a Hotelului Solar. (M. B.)


Primaria isi scoate imasurile la licitatie


Crescatorii de animale din Focsani au la dispozitie trei imasuri pentru pascut. Primaria Focsani scoate la licitatie pe 3 iunie trei suprafete de teren la Vilcele, Aviatie si Bolotesti. Pretul minim de pornire la licitatie este de 180 lei/ha/an. "Documentele pentru licitatie se pot procura de la Biroul agricultura, cadastru contra sumei de 50 lei incepind cu data de 16.05.2011 si tot aici se vor putea consulta planurile de amplasament asa cum au fost aprobate prin Hotarirea Consiliului Local. Documentele de inscriere la licitatie si taxele vor fi depuse la sediul Primariei municipiului Focsani pina la data de 02.06.2011, ora 12", se arata in informarea Primariei. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 13 ore, 25 minute, 10 secunde
BAI sunteti nebuni..!..nu se vede cu ochiul liber cum caii romilor de pe Viilor,Bujor pasc nestingheriti printre spatiile verzii dintre blocurile de pe Independentei si chiar in parcul de langa fosta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.