Ultima oră

MONDEN : Teo, 30 de kg în minus după spital: cum reînvată să vorbească si să meargă

Ziarul de Vrancea
13 mai 2011 579 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net in cea de-a douăzeci si una zi de cănd s-a reîntors în tară, Teo nu s-a refăcut nici pe departe complet. Se tine de ziduri ca să poată să meargă, cade pentru că nu suportă să depindă de nimeni si încă nu-si mai aduce aminte toate cuvintele pe care le stia. în spital a uitat numele unor prieteni sau i-au trebuit 24 de ore ca să-si aducă aminte cuvăntul "lighean".

Teo vorbeste despre cum isi reface viata după boală intr-un interviu pentru cancan.ro. Spune că trage de ea să se miste prin casă, dar este greu intrucat a pierdut pe perioada spitalizării 30 de kilograme si multă masă musculară: "îmi este greu să-mi sustin corpul, să mă asez si să mă ridic, mă tin de pereti ca să invăt să merg. Si nu cobor in garaj pentru că am două nefericite de trepte. Am si căzut, pentru că sunt incăpătanată si nu suport să depind de nimeni. Mă doare tot corpul, dar mă simt bine cu capul, spiritul nu mi-a fost afectat".


Nici cand a scăpat de tuburi Teo nu a putut vorbi, uitase cuvinte: "De exemplu, cuvantul lighean... mi-au trebuit 24 de ore să mi-l aduc aminte. Voiam să cer un lighean să mă spăl, desi mi se făcea zilnic igiena. Ziceam in capul meu găleată, nu, vas, nu, nu, nu, dar cum mama mă-sii se zice. Si uite asa imi treceau zilele. Uitasem nume de prieteni, de mari actori"


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.