Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
11 mai 2011 1208 vizualizări
Gugestiul se cutremura programat

In aceasta dimineata, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vrancea, in colaborare cu Serviciul de Ambulanta si Primaria Gugesti vor organiza un exercitiu de simulare a unui cutremur de 7 grade pe scara Richter


Exercitiul va incepe la orele 10.00 si va viza reactia autoritatilor locale in caz de dezastru. Dupa producerea cutremurului, primii care vor interveni vor fi cei de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Gugesti. Apoi, la fata locului vor ajunge echipajele de pompieri care vor stinge presupusul incendiu. Autoritatile doresc sa urmareasca modul cum va poate fi evacuata populatia din comuna in cazul unui seism si viteza de reactie a autoritatilor. Actiunea va viza si colaborarea intre institutiile participante pentru inlaturarea urmarilor dezastrului produs. La cutremurul programat ar putea lua parte si prefectul Ion Oprea. (D. C.)


Economistul Marascu, singurul candidat pentru Spitalul Panciu


Ec. Nicolai Marascu este singurul candidat care s-a inscris la concursul organizat de consiliul de administratie al Spitalul din Panciu in vedere ocuparii postului de manager. Concursul se va organiza pe 18 mai si, fara nici o indoiala, examenul va fi promovat in conditiile in care singurul candidat este sustinut de PSD. Nicolai Marascu a ocupat postul de manager in interimat de la preluarea spitalului de Primarie. El va sustine o proba scrisa, un interviu si va avea de prezentat si un proiect de management cu obiectivele pe care doreste sa le atinga in urmatoarea perioada. Marascu a preluat sefia Spitalului din Panciu dupa ce a eliberat functia de director economic de la Spitalul Judetean. Acesta conduce unitatea alaturi de dr. Valentina Popa "" director medical si ec. Iulian Trifanescu - directorul financiar contabil. (R. M.)


S-a rasturnat cu masina in sant


Un tinar din judetul Bacau a vazut moartea cu ochii aseara dupa ce s-a rasturnat cu masina pe E 85, la Calimanesti. Politistii au stabilit ca Bogdan Bogdan, 23 ani, din Bacau, in timp ce conducea un autoturism Renault, din cauza neatentiei, a pierdut controlul volanului, a iesit pe acostament si s-a rasturnat in afara partii carosabile. "Soferul a scapat fara rani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost zero. Incidentul va fi cercetat ca o tamponare", ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la IPJ Vrancea. Spre locul accidentului au plecat si echipajele de la pompieri si ambulanta, dar acestea s-au intors din drum dupa ce soferul a iesit teafar din autoturism. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.