Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
11 mai 2011 559 vizualizări
Bauti cu noaptea-n cap

Politistii de la Serviciul Rutier au avut surpriza sa gaseasca luni dimineata doi soferi care erau bauti de la primele ore ale diminetii. Pe E 85, pe raza comunei Garoafa, la orele 8.40, a fost depistat Marius Ovidiu M., 37 ani, din comuna Gura Calitei, aflat la volanul unei masini Dacia. Acesta avea o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tot luni, in comuna Straoane, la orele 11.00, a fost depistat Costica V., 59 ani, din Bucuresti. Acesta se afla la volanul unei Dacii si prezenta halena alcoolica. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorilor auto le-au fost recoltate probe biologice si le-a fost suspendat dreptul de a conduce. Cei doi vor raspunde penal. (D. C.)


Tineri judecati pentru furturi de acumulatori


Vasile Samir R., de 17 ani, Bogdan Velcu, de 21 de ani, si Petrica Ciocirlan, de 23 de ani, toti din Focsani, au fost trimisi in judecata pentru comiterea mai multor furturi in luna ianuarie. Cei trei tineri au folosit chei potrivite pentru a intra in mai multe masini parcate in municipiu. Inculpatii actionau pe timp de noapte si sustrageau in special acumulatori auto, creind un prejudiciu de 2.960 lei, la 13 parti vatamate. Prejudiciul a fost recuperat partial. Minorul nu este la prima fapta, fiind condamnat pentru doua tilharii comise in decembrie 2010 si ianuarie a acestui an. (G. S.)


"Lucra" noaptea casetofoanele din masini


Si Gheorghita Mocanu, de 23 de ani, din Odobesti, a fost trimis in judecata pentru comiterea a trei fapte de furt. Tinarul a fost descoperit de oamenii legii dupa ce a spart trei masini din Focsani, de unde a sustras radiocasetofoane si radio cu CD, pe care le-a vindut apoi la necunoscuti. Tinarul a creat un prejudiciu de 3.900 lei, din care politistii nu au reusit sa recupereze nimic. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.