Ultima oră

Si-a distrus marfa in fata comisarilor

Sorin Tudose
30 apr 2011 753 vizualizări
O multime de produse alimentare expirate, neetichetate s-au etichetate incorect au gasit comisarii de la Protectia Consumatorilor in urma controalelor desfasurate inaintea sarbatorilor pascale.

Doi dintre operatorii controlati vindeau oua de consum fara ca acestea sa aiba inscriptionate pe ele nici un fel de informatie cu privire la categoria de calitate sau greutate. La o patiserie au fost gasiti biscuiti si faina expirate. Daca tot a fost prins cu marfa expirata patronul a distrus-o pe toata chiar in fata comisarilor"¦cel mai probabil de ciuda. Si la bauturi au fost gasite nereguli. Un circiumar vindea bauturi care aveau denumiri improprii astfel incit clientii beau alte bauturi decit vodca si cogniac, asa cum era specificat pe eticheta, in timp ce un comerciant vindea vin alb cu depuneri. Vrincenii care sint mai credinciosi si au vrut sa tina post nu le-a iesit. Un vinzator avea la raft un produs pe care scria cascaval de post, dar in urma verificarilor s-a constat ca eticheta era mincinoasa. Au fost aplicate 27 de amenzi in valoare de 58.900 lei si 13 avertismente, iar marfa cu probleme a fost retrasa de pe rafturi. (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.