Ultima oră

CUP incepe lucrarile la primele statii de epurare din judet

Doina Ganea
29 apr 2011 911 vizualizări
SC CUP SA si Primaria Focsani au inaugurat ieri santierul pentru inceperea lucrarilor din contractul privind Reabilitare, extindere si constructie statii de epurare in aglomerarile Odobesti, Marasesti, Panciu, Adjud si Homocea la Statia de Epurare a municipiului

Primarul Decebal Bacinschi, prezent la inaugurarea lucrarilor, ne-a declarat ca s-a preferat aceasta locatie pentru o lansarea unitara a lucrarilor din intreg judetul. "A fost o lansare simbolica in prezenta dl. director al CUP, Gheorghe Vasilescu, a beneficiarilor, a constructorului care a cistigat licitatia si a reprezentantului firmei de consultanta David Buzzacott. Deocamdata, pentru Focsani nu s-au inceput lucrarile fiindca mai avem de rezolvat contestatia de pe 5 mai la licitatia organizata de CUP", ne-a declarat primarul. Bacinschi a venit la inaugurare insotit de deputatul liberal Nini Sapunaru, care a anuntat ca aspira la fotoliul ocupat de actualul edil. Contractul parafat ieri face parte dintr-un proiect judetean finantat de UE din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Sectorial (POS) Mediu "" Axa Prioritara 1. De servicii de apa si canalizare vor beneficia 160 de mii de locuitori din orasele Focsani (alaturi de cartierul Mindresti si comunele Cimpineanca si Golesti), Odobesti, Marasesti, Panciu si Adjud si comuna Homocea. Valoarea proiectului este de 107 milioane euro. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.