Ultima oră

POLITICA:Ion Iliescu: înlăturarea actualei guvernări nu va fi suficientă.Trebuie o alternativă valabilă

Ziarul de Vrancea
25 apr 2011 348 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a precizat , într-o postare pe blogul personal ca inlăturarea actualei guvernări - obligatorie si necesară - nu va fi suficientă, pentru că va trebui construită si alternativă valabilă, bazată pe oameni de bună credintă, cinstiti si drepti, dar mai ales competenti,: înlăturarea actualei guvernări, obligatorie si necesară, dar insuficientă

Fostul presedintele a subliniat că "deviza zilei" pentru o renastere a societătii romanesti ar trebui să devină cultivarea profesionalismului in toate domeniile, alături de "inalta tinută etică si devotamentul fată de cei multi", informează Agerpres.


"Ultimii doi ani reprezintă cel mai grav declin pe care l-a cunoscut tara in ultimii 20 de ani. Refacerea sperantei va fi un proces dificil dar necesar. Fripturismul, oportunismul, nepotismul, clientelismul politic si-au croit drum cu perseverentă in mentalitatea unor politicieni lipsiti de moralitate si de scrupule care au ajuns să domine viata noastră publică. Este cel mai important si mai dificil proces care va trebui promovat de către toti cei ce doresc binele acestei tări", a mentionat liderul de onoare al PSD.


în opinia liderului de onoare al PSD, starea de spirit comună a majoritătii populatiei este una "de descurajare, de descumpănire", iar pentru unii de disperare si de lipsă de sperantă, "insotită de tot mai multă teamă fată de actiunile de intimidare si timorare la care sunt supusi de către factorii administrativi".



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.