Ultima oră

Adjud: Barbat izbit pe zebra

Ziarul de Vrancea
23 apr 2011 728 vizualizări
Un batrin de 61 ani din judetul Galati a fost ranit usor dupa ce a fost luat in plin pe trecerea de pietoni.

Incidentul s-a produs in Adjud, pe strada Republicii, in momentul in care Constantin O. traversa strada in mod regulamentar. Acesta a fost lovit de Vasile C., 21 ani, din Ruginesti, care se afla la volanul unei Daciia. Politia a demarat o ancheta. (R. M.)


Poiana Cristei: I-a luat foc casa in miezul noptii


Un barbat din Poiana Cristei a apelat la ajutorul pompierilor in toiul noptii dupa ce a vazut ca i-a luat foc casa si magazia. La fata locului s-au deplasat pompierii din Focsani care au actionat in cooperare cu serviciul voluntar pentru situatii de urgenta al comunei. în urma incendiului au ars acoperisul locuintei si al magaziei, documente, printre care si cartile de identitate ale proprietarilor, bunuri de uz casnic si mobila. (R. M.)


Nu a mai platit pensia alimentara din ianuarie 2010


Alin Maran Panait, 32 de ani din Cotesti, a fot trimis in fata instantei de judecata dupa ce fost sa sotie s-a plins de faptul ca barbatul nu a mai achitat de luni bune pensia alimentara pentru copilul minor ramas in intretinerea mamei. Conform procurorilor, Panait avea de plata lunar suma de 65 de lei iar la audieri a declarat ca nu a mai realizat venituri, motiv pentru care nu a mai avut de unde sa dea bani copilului. Barbatul a promis insa ca va mai achita macar o parte din restante. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739410 zile, 16 ore, 31 minute, 38 secunde
V-ati intrebat,daca in vestitul municipiu Adjud ,functioneaza semafoare sau cele luminoase in zonele de trecere a pietonilor pe E85,nici zebrele nu se vad,avem un primar istet ,care a facut zeci de citeste integral
, acum 739410 zile, 16 ore, 31 minute, 38 secunde
Care,Zebra" citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.