Ultima oră

Pina marti, cele mai multe institutii au program de avarie

Ziarul de Vrancea
23 apr 2011 847 vizualizări
Ziarul nostru va pune la dispozitie citeva numere de telefon pentru urgente

In perioada sarbatorilor pascale, reprezentantii Guvernului in teritoriu anunta ca vor fi la datorie, pentru a monitoriza situatiile de urgenta care ar putea aparea pe parcursul acestor zile. Astfel, prefectul Ion Oprea si subprefectul Sorin Hornea au anuntat ca vor fi la birou si in zilele de Paste si vor asigura permanenta. Simbata si luni de serviciu va fi subprefectul Hornea, iar duminica, in prima zi de Paste, de garda va sta prefectul Ion Oprea. De altfel, acesta va intra apoi direct in concediu, in perioada 26 aprilie "" 6 mai. Daca va confruntati cu o problema in perioada sarbatorilor pascale si vreti sa luati legatura cu reprezentantii Institutiei Prefectului puteti suna la numarul 0237/234.000 sau la telefonul cetateanului 986. Microbuzele de la Transport Public Focsani circula normal astazi, urmind ca duminica sa fie zi libera. Luni, calatorii vor astepta masinile dupa program de duminica. De asemenea, Autogara Focsani va fi inchisa duminica. Insa, potrivit declaratiilor oferite de Ion Diaconu, directorul de la Transport Public, cei care vor sa calatoreasca in judet si in afara lui in zilele de Paste ar trebui sa sune la dispeceratul Autogarii, 0237.614.661, sau sa vina sa se informeze la ghiseul din b-dul Marasesti. In cazul in care aveti bani de dat la Taxe si Impozite sau pe facturile CUP si ENET, abia de marti se deschid institutiile locale. In caz de avarii la apa rece sau apa calda, puteti suna la dispeceratele celor doua regii, CUP "" 0237.226.400 si ENET "" 0237.212.400. Daca institutiile statului nu va baga in seama, sunati la redactia noastra, la numarul de telefon 0723164635, sau scrieti-ne pe adresa de e-mail ziaruldevrancea@yahoo.com. (I. C., M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.