Ultima oră

MONDEN » VEDETE :Teo Trandafir, mesaj emotionant de Paste către prieteni. VEZI SCRISOAREA DESCHISĂ’

Ziarul de Vrancea
22 apr 2011 510 vizualizări
"Am ales din nou această cale de comunicare cu prietenii mei, cu presa, cu toit cei care mi-au fost atăt de aproape, pentru că nu mă simt încă suficient de în putere să pot dialoga mai mult acum. De aceea, îi rog să mă scuze si le promit că, imediat ce programul de recuperare pe care îl voi urma îmi va permite, vom avea timp să povestim", a scris Teo Trandafir conform site-ului www.realitatea.net.

Teo Trandafir afirmă, intr-o scrisoare deschisă, că este fericită deoarece a putut să se intoarcă acasă si să fie alături de familie, exprimandu-si totodată recunostinta fată de cei ce au sprijinit-o in perioada in care a fost internată la Viena si urandu-le tuturor "Sărbători fericite".


Totodată, Teo Trandafir spune că le multumeste jurnalistilor pentru grija exprimată constant pentru sănătatea sa si că le doreste să aibă parte, de sărbători, de odihnă si bucurii.


Ea a explicat că a ales să trimită această scrisoare pentru că, deocamdată, nu se simte "suficient de in putere" pentru a dialoga mai mult, fiind incă in perioada de recuperare.


Prezentăm continutul integral al scrisorii deschise semnate de Teo Trandafir:


"Dragii mei,

Vă scriu pentru că vreau să vă multumesc tuturor pentru căldura pe care mi-ati transmis-o in toată perioada in care am stat la Viena si să vă doresc sărbători fericite. Sunt tare bucuroasă că am revenit acasă si că voi putea petrece sărbătorile de Paste langă Maia mea, langă prieteni si rude. Tuturor celor care sărbătoresc învierea Domnului, le doresc să aibă parte, in această perioadă, de multă tihnă, liniste si belºug. Trăim intr-o tară, nu foarte bogată azi, dar foarte frumoasă. Cred eu că aceste locuri minunate merită, măcar de sărbătorile pascale, să fie populate de oameni solidari unii cu altii, de oameni care incearcă, fiecare, să aducă o bucurie celui de langă el.


De aceea, imi doresc ca toti cei care au mai mult belsug astăzi să incerce, in aceste zile, să-l impartă cate putin si cu cei care sunt mai amărati, dar care merită in egală măsură să sărbătorească cum se cuvine învierea.


Am ales din nou această cale de comunicare cu prietenii mei, cu presa, cu toti cei care mi-au fost atat de aproape, pentru că nu mă simt incă suficient de in putere să pot dialoga mai mult acum. De aceea, ii rog să mă scuze si le promit că, imediat ce programul de recuperare pe care il voi urma imi va permite, vom avea timp să povestim.


Pană atunci, le doresc tuturor jurnalistilor ca, de sărbători, să aibă parte de multă odihnă si bucurii. Le multumesc si acestora pentru grija pe care au exprimat-o constant pentru sănătatea mea. Am depăsit, după cum spun si medicii, momentul critic, insă urmează o lungă perioadă de recuperare.


De aceea, sprijinul pe care il simt din partea prietenilor, rudelor si jurnalistilor este in continuare foarte important pentru mine si vă răman tuturor recunoscătoare. Sărbători fericite! Teo".


Deputatul PDL Teo Trandafir s-a intors miercuri in tară, după mai bine de trei luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena, se simte bine si a mers acasă, a declarat atunci pentru MEDIAFAX doctorul Gabriel Smarandache, coordonatorul echipei medicale care s-a ocupat de cazul acesteia.


"A revenit in tară astăzi (miercuri, n.r.). Se simte foarte bine si a mers acasă. Nu ar fi avut de ce să meargă la spital, pentru că este foarte bine", a spus Gabriel Smarandache.


Reprezentantii Clinicii AKH din Viena, unde Teo Trandafir a fost internată din 11 ianuarie, anuntau, in urmă cu o săptămană, că Teo Trandafir se simte bine si că urmează să fie externată.


La sfarsitul lunii martie, Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a inlătura alte urme de necroză si tesut infectat din abdomen, anuntau medicii Clinicii AKH din Viena.


Pe 24 februarie, Teo Trandafir fusese supusă unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatită si a unei infectii abdominale. Părtile necrozate ale pancreasului au fost inlăturate si s-a efectuat drenaj extensiv si lavaj al cavitătii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză, spunand că interventia a fost un "succes".


Interventia chirurgicală a fost efectuată după ce medicii austrieci anuntau, la inceputul lunii februarie, că Teo Trandafir a fost supusă unei proceduri endoscopice, că se recuperează bine si că ar putea reveni in tară "curand". Ulterior, insă, externarea ei a fost amanată, din cauza unei complicatii septice.


Teo Trandafir a fost transportată, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după sase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.