Ultima oră

ACTUALITATE:înregistrarea scandaloasă pe Youtube: Irina Columbeanu: N-o plac pe mami că mă bătea -VIDEO-AUDIO

Ziarul de Vrancea
14 apr 2011 656 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net o nouă înregistrare postată pe Internet stărneste din nou scandal în procesul de divort dintre Monica si Irinel Columbeanu. înregistrarea a apărut în contextul în care Monica mai are de asteptat o zi pănă cănd îsi poate lua fetita acasă. Irina Columbeanu îsi va petrece încă o noapte la Izvorani deoarece judecătorii nu au redactat decizia de executare silită.

într-o inregistrare audio postată pe Internet, fetita cuplului Columbeanu vorbeste cu o o altă persoană despre posibilitatea de a rămane in grija mamei


"N-o plac pe mami", spune fetita in inregistrare. "Nu vreau să vină să mă ia pentru că nu-mi place de ea. Asta e. Tu ai sta cu ea?", continuă Irina.





Nu este prima inregistrare cu micuta pe Internet. în alte filmulete, omul de afaceri Irinel Columbeanu si soacra sa vorbesc despre comportamentul Monicăi in America. Mama Monicăi povesteste despre cum fiica ei o bate pe Irina si se poartă foarte urat cu ea.


Prezent vineri la tribunal, omul de afaceri a anuntat că va face publice inregistrările audio si video care, spune el, demonstrează că sotia sa este un părinte iresponsabil si toxic. în urma sesizării făcute de Irinel, Autoritatea Natională pentru Protectia Copilului va incepe o anchetă.


în inregistrările făcute publice de Irinel, mama Monicăi spune că in America, Monica a urmat un tratament pentru piele si că bănuieste că medicamentele acele i-au tulburat comportamentul. "S-a comportat două săptămani in sir, zi de zi, foarte urat, si cu mine, si cu Irina. Orice ziceam, nu mă suporta pe mine. Pe Irina o lua să scrie alfabetul. Copil la 3 ani să scrie nu am văzut. I-am zis că o să invete la grădinită, acolo o să se ia cu copiii, au metodele lor. N-ai invatat nici tu la 3 ani, ci la 6. (...) Am intrebat-o la Bacău: Irina, ti-e dor de tati? Da. Dar de mami ti-e dor? Nu, că mă bate. Asa, cu o tristete in sufletul ei", spune mama Monicăi.


"Ea (Monica n.red.) nu este mamă. De cate ori s-a trezit pentru acest copil, să-i dea lapte sau s-o schimbe. Si aici o lua de langă mine, o ducea cu masina decapotabilă si mi-o aducea bolnavă acasă. Asta-i dragoste de mamă? O intrebam ce i-a făcut fetei de iar tuseste, e bolnavă si n-am dormit toată noaptea. îmi răspundea: Ei da ce a murit? Asa vorbeste o mamă?", spune Veronica Gabor.


O altă discutie dintre Irinel si soacra sa se referă la faptul că Monica ar fi vrut să-i ceară sotului său să-i plătească chirie pentru apartamentul pe care acesta i l-a donat si in care ar fi urmat să locuiască Irina impreună cu bunica sa




Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.