Ultima oră

FUN MONDEN- DIVERTISMENT:Focsaneanul Eminem al Romăniei e favorit în finală, la Romănii au talent. VEZI COTE PARIURI

Ziarul de Vrancea
14 apr 2011 489 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net bookmakerii îl văd pe Adrian Tutu favorit la căstigarea premiului de 120 de mii de euro. Cele mai mici sanse le au tecucenii de la clubul Akikai.

Finala concursului "Romanii au talent" va avea loc in a doua zi de Paste, de la ora 20.30. Cel mai urmărit show de televiziune din Romania, care a atras peste 5 milioane de privitori la fiecare din ultimele editii, a atras si atentia caselor de pariuri, care au dat cote pentru invingători.


Astfel, Bet Cafe Arena oferă cote fiecăruia dintre cei 12 finalisti, iar cel cotat cu cele mai mari sanse să intre in posesia premiului de 120 de mii de dolari este Adrian Tutu, cel văzut ca viitorul "Eminem al Romaniei". Tutu are cota 2 si e la mare concurentă cu alt cantăret, Narcis Iustin Ianău, băiatul cu voce de contratenor. Cota sa este 2,05.


Podiumul favoritilor de la "Romanii au talent" este completat de Valentin Dinu (cota 3), cel care a cantat perfect piesa lui Michael Jackson, You are not alone.


Urmează Stefan Florescu (cota 6), care a uimit audienta cu talentul său de a jongla cu mingea pe ritmuri muzicale, si Cosmin Agache (cota 7,5), care a ridicat sala in picioare cu momentul lui de beatbox.


Tot 7,5 are cota si micuta cu voce de aur, Rebeca Neacsu. Cele mai mici sanse la victoria finală le au tecucenii de la clubul sportiv Akikai cu combinatia lor de arte martiale si dans. Cota lor este 34/1.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.