Ultima oră

JUSTITIE:Monica Columbeanu va merge cu politia la Izvorani ca să o ia pe Irina VEZI VIDEO:

Ziarul de Vrancea
14 apr 2011 511 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Irina Columbeanu rămăne cu mama ei pănă la finalizarea divorTului dintre Irinel si Monica. Decizia a fost luată joi de către judecătorii de la Buftea. Ei au respins cererea lui Irinel Columbeanu ca fetita să rămănă în îngrijirea sa. Tot joi judecătorii au admis cererea Monicăi Columbeanu de a o lua pe fetită de la Izvorani cu un executor judecătoresc, după ce Irinel a refuzat în repetate rănduri să i-o încredinteze.

»


Judecătorii de la Buftea au decis ca Irina să rămană la Monica Columbeanu pană după divort. în plus, Monica va putea merge cu un executor judecătoresc si cu politia pentru ca să-si ia fiica de la Izvorani.


Monica Columbeanu a incercat de patru ori să o ia pe Irina de la vila din Izvorani, fără niciun succes. Aceasta s-a decis in cele din urmă să apeleze la un executor judecătoresc, asa că a depus o cerere de incuviintare a micutei, cerere care a fost solutionată joi.


"în privinta cerererii de suspedare provizorie depusă de petitionarul Irinel Columbeanu, instanta a admis exceptia prematuritătii formulării cererii si, in consecintă, a respins cererea ca prematur formulată, fără cale de atac. Cererea fost depusă inaintea incuvintării executării silite, motiv pentru care s-a admis ca prematur formulată", a declarat Alin Visan, vicepresedintele Judecătoriei Buftea.





Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.