Ultima oră

Jos dai in gropi vopsite, sus au innebunit copacii

Sorin Tudose
14 apr 2011 1092 vizualizări
Dupa ce Primaria Municipiului Focsani a fost criticata vehement de cetateni, inclusiv prin mesaje de indignare trimise redactiei noastre, intr-un sfirsit angajatii institutiei s-au pus pe curatenia de primavara.

Mai multi muncitori de la primarie au fost vazuti zilele trecute facind curat in intersectii in timp ce altii vopseau bordurile. "Am inceput de joi, saptamina trecuta si vom continua actiunea pina ce vom finaliza tot ce ne-am propus. Vom revopsi bordurile care erau vopsite anterior, vom reface marcajul pietonal, o sa reparam indicatoarele rutiere. Este campania de curatenie pe care o demaram in fiecare primavara", ne-a spus Laurentiu Mocanu, directorul Directiei de Dezvoltare din cadrul Primariei. Acesta a mai spus ca vopseaua aplicata pe borduri dureaza un an de zile, astfel incit in fiecare primavara acestea trebuie revopsite. De asemenea, Laurentiu Mocanu spune ca vor demara si reparatiile la strazi dar nu se stie inca o data exacta. In aceste conditii soferii mai au de asteptat pentru ca unele artere rutiere sa fie macar "cirpite". Daca pentru strazile mai putin importante, sperantele sint aproape inexistente, pentru Strada Moldova din fata Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" si Strada Cuza Voda, vizavi de stadionul Tineretului, soferii spera ca autoritatile vor face ceva in ceea ce priveste calitatea asfaltului, gropile din sosea fiind un chin nesfirsit. Si pentru ca privind in jos dai in gropi marginite de bordure vopsite, privind in sus macar iti mai schimbi starea de spirit. Mai multi copaci din oras, cum sint cei de pe Strada Stefan cel Mare, au inflorit schimbind fata mohorita a Focsaniului. Magnoliile de pe Bulevardul Unirii au imbobocit, iar la cum e vremea, cel mai probabil in citeva zile vor inflori ascunzind sub petalele lor santierul "secular"din Piata Unirii. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 22 ore, 21 minute, 46 secunde
O initiativa demna de toate laudele! felicitari domnului Laurentiu Mocanu si Directiei pe care o conduce!
, acum 739408 zile, 22 ore, 21 minute, 46 secunde
Mai,mocanule ,mai bine vopseai gropile cu vopsea fluorescenta sa nu dam in ele ,decat consumai banii pe vopsea pentru borduri....
, acum 739408 zile, 22 ore, 21 minute, 47 secunde
Nu trebuia intii sa curatati noroiul dupa strada, pentru ca la prima ploaie nu se va mai vedea vopseaua voastra minunata, tragem o concluzie ,spaga o primiti de la vopsea nu de la maturatori!
, acum 739408 zile, 22 ore, 21 minute, 47 secunde
Oras murdar cu borduri colorate; e ca o curva jegoasa rujata si vopsita. Ma mir ca nu le-au vopsit galben-rosu
, acum 739408 zile, 22 ore, 21 minute, 47 secunde
ati vazut ce hotie a inceput cu schimbarea bordurilor pe bd unirii? au citiva ani de cind le-au pus ! sesizati-va si faceti un reportaj cu sumele care se cheltuie pe aceste borduri !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.