Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
14 apr 2011 722 vizualizări
Se cauta ¦sef de coloana auto

Circa 90 de locuri de munca vacante sint disponibile pina pe 20 aprilie la nivelul judetului nostru. Printre noutati se numara un post de sef coloana auto. De asemenea, se mai cauta un inginer de cai ferate, drumuri si poduri, un specialist in mentenanta electromecanica - automatica, doi dulgheri, un lacatus si un croitor. Patronii vrinceni mai au nevoie de confectioneri asamblori articole din textile, lucratori pentru salubrizare, muncitori necalificati pentru industria confectiilor si pentru demolarea de imobile. La nivelul Spatiului Economic European (SEE) Danemarca are nevoie de 25 de lucratori in ferme si un medic neurolog, Marea Britanie si Norvegia are nevoie de asistenti medicali, iar Belgia solicita un sef sectie cu experienta in tricotaj circular. Mai multe informatii puteti obtine la numarul de telefon 0237/671964, direct de la Mircea Nedelcu si Melania Balescu, reprezentanti ai AJOFM Vrancea. (S. T.)


Sedinte pe comisii la CL Focsani


La finele acestei saptamini, la Primaria Focsani au loc sedinte pe comisiile de specialitate ale consilierilor locali. Intilnirile de lucru ale alesilor se vor desfasura mai devreme in aceasta luna din cauza sarbatorii de Paste. Astfel, sedinta ordinara a lunii aprilie va avea loc pe 19 aprilie, cu o saptamina mai devreme decit de obicei. In mod normal, sedintele ordinare de CL, care sint publice, au loc in ultima zi de marti din luna. (I. C.)


Trei eleve cuziste, fruntase la Concursul "Magda Petroveanu"


Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi a organizat simbata, 9 aprilie, la Iasi, Concursul de Chimie "Magda Petrovanu", concurs la care trei eleve cuziste s-au facut remarcate. Premiul I a fost obtinut de eleva Cristian Raluca, in timp ce premiul II a mers catre Laura Banciu, ambele elev in clasa a IX-a si pregatite de profesoara Maria Ples. De altfel, in cadrul aceluiasi concurs, eleva Colegiului National "Al. I. Cuza", Roxana Crivat, pregatita de profesoara Alina Maiereanu, a obtinut locul III. In baza acestui premiu, poate fi declarata admisa la Facultatea de Chimie, beneficiind de cazare pe perioada primului an universitar, primind in acelasi timp si o bursa de studiu pe perioada primului semestru. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.